Mooie stage in het enige Hostel in de Alpen!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Veelzijdige marketing | front office medewerker
  • Wanneer
    Ingetrokken 22 - 30 weken 32 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 3 MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage Meewerkstage
  • Salaris
    Zie salaris opmerking
    De beloning zal voornamelijk bestaan uit kost en inwoning (je verblijft in het Hotel), een liftpas voor het seizoen en een goede verzekering.
Taakomschrijving

Dit bedrijf is het enige Hostel in de Alpen. Gesitueerd in Mayrhofen is het dé accomodatie voor de wintersporter die jong van geest is, check: (…m)[…m/].

Ter voorbereiding op het winterseizoen zijn wij op zoek naar iemand die ons (vanaf locatie) komt ondersteunen en (indien mogelijk) ook gedurende de winter het team komt versterken.

Werkzaamheden

De werkzaamheden zullen bestaan uit:

  1. het verzorgen van marketinguitingen en salesgerichte activiteiten, voornamelijk via sociale media. Dit betreft zowel het bedenken van campagnes als de uitvoering ervan.
  2. het verwerken van boekingen en annuleringen en de administratie daaromheen.
  3. het bedenken en uitvoeren van op maat gemaakte pakketten voor groepen van gasten, om hun verblijf maximaal te faciliteren.

Gewenste profiel

Jij bent een student marketing/communicatie of hotelschool en beschikt over een gezonde dosis kennis omtrent marketing, en hospitality en op zoek naar een stage waar je veel zelfstandigheid krijgt. Kunt tegen een stootje en houdt van aanpakken, dan is dit de perfecte stage in de sneeuw voor jou.

Wat bieden wij

Deze stage is ideaal voor de snowboarder of skiër die een winter in de sneeuw wil doorbrengen. Hier vindt je gelijk gestemden, werk je maximaal aan je eigen vaardigheden en kun je je skills op de berg vergroten.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Horeca en toerisme en reizen
  • Micro (1-9)
  • Schwendau (Mayrhofen, Tirol), Nederland