Stageplek voor een HBO student in de studierichtingen Commerciële Economie, Communicatie of Bedrijfskunde in Zoetermeer

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Medewerker Sales (stage- 4 dagen per week)
  • Wanneer
    Ingetrokken 17 - 26 weken 32 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    HBO Associate Degree HBO-Bachelor
  • Stagesoorten
    Meewerkstage
  • Salaris
    € 400 per maand
Taakomschrijving

Dit bedrijf, gevestigd in Zoetermeer, houdt zich bezig met het inzamelen, sorteren en recyclen van afgedankte batterijen en accu’s. Als non-profitorganisatie ontzorgen we bedrijven en instellingen door uitvoering te geven aan hun wettelijke verplichting. En door het bieden van verantwoorde diensten en oplossingen die bijdragen aan een beter milieu. Stibat streeft naar maximaal hergebruik van grondstoffen en zorgt voor een veilige verwerking van batterijen en accu’s volgens nationale en Europese wet- en regelgeving. Wij werken volgens onze kernwaarden: verantwoord, betrouwbaar en overtuigend.

Werkzaamheden

Wij willen ons netwerk van producenten en importeurs verder uitbreiden. Het streven is om iedereen die batterijen en accu’s in Nederland verkoopt te laten meebetalen. Helaas is niet elk bedrijf op de hoogte dat ze daartoe wettelijk verplicht zijn. Jouw opdracht is om op zoek te gaan naar die bedrijven, ze benaderen via e-mail, post of telefoon, hen uitleg geven over hun wettelijke verplichtingen en hoe ze deze via Stibat kunnen voldoen en hoe Stibat hen daarin kan faciliteren.

Je hebt de beschikking over materialen en (communicatie)middelen zoals brochures, standaard brieven etc. om de bedrijven te benaderen en te informeren. Maar denk je dat het beter of anders kan? Dan heb je de vrijheid om nieuwe middelen te ontwikkelen of te verbeteren in samenwerking met team Marketing & Communicatie. Graag zelfs!

Deze stage-opdracht betreft een meewerkstage en je komt te werken binnen Team Producenten Services wat bestaat uit drie personen.

Gewenste profiel

Een enthousiaste student, studerend aan een HBO opleiding, bijvoorbeeld van de studierichting Commerciële Economie, Communicatie of Bedrijfskunde (of vergelijkbaar). Je herkent jezelf in het volgende profiel:

  • Je werkt gestructureerd en zorgvuldig.

  • Je wordt enthousiast van het actief benaderen van mensen en je bent daarin inlevend, communicatief en sociaal vaardig.  

  • Je bent handig met Outlook, Excel en zoekmachines (google).

  • Je kunt zelfstandig en proactief werken, je bent een doorzetter, nieuwsgierig, positief ingesteld en oplossingsgericht.  

  • Je bent van september t/m december (of langer) beschikbaar voor 4 dagen per week voor deze stageplaats.

Wat bieden wij

De mogelijkheid om werkervaring op te doen bij een organisatie die bijdraagt aan een beter milieu. Een fijne stageplaats op ons moderne en comfortabele kantoor in Zoetermeer, ingericht volgens ‘het Nieuwe Werken’-concept. Thuiswerken is ook mogelijk. Je ontvangt een laptop en mobiele telefoon in bruikleen. Goede begeleiding en een vast aanspreekpunt. Marktconforme stagevergoeding van €400,- bruto per maand. We hebben een open werksfeer, in een informeel team met betrokken en enthousiaste collega’s.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Klein (10-49)
  • Zoetermeer, Nederland