Ontdek een unieke 3e jaars HBO-stage op een monumentale boerderij in Diemen/Amsterdam Oost en bouw aan jouw persoonlijke groei!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Word een inspirerende (peer)coach, projectmedewerker en/of basisschoolcoach
 • Wanneer
  Ingetrokken 20 - 52 weken 8 - 32 uur per week
 • Waar
 • Opleidingsniveaus
  HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor
 • Stagesoorten
  Meewerkstage Afstudeerstage
 • Salaris
  Zie salaris opmerking
  Meewerkstage: € 264 bruto per maand bij 32 uur per week. Afstudeerstage: € 352 bruto per maand bij 32 uur per week.
Taakomschrijving

Welkom in de wereld van dit bedrijf waar persoonlijke en professionele groei centraal staan! We zetten ons in voor het ontwikkelen en verzorgen van programma's, trainingen en projecten op het gebied van onderwijs, welzijn en arbeidsparticipatie. Als stagiair kies jij zelf binnen welke projecten je je competenties wilt ontwikkelen.

Ontdek de twee onderdelen van onze organisatie:

 1. We brengen Wetenschap & Technologie, Sport & Spel, en ondersteuning bij vakken zoals taal en rekenen naar het klaslokaal. Onze experts staan klaar om de leerlingen te inspireren en te ondersteunen, zodat zij volop kunnen groeien en bloeien.
 2. Voor jongeren tussen 16-27 jaar op verschillende locaties bieden we de kans om persoonlijke ontwikkeling te omarmen in onze Academy 4 LifeSkills. Hier kunnen ze hun talenten ontdekken en ontplooien, terwijl ze werken aan belangrijke vaardigheden die hen verder brengen in het leven. Dit doen we op onze boerderij in Diemen.

Omarm een veelzijdige en inspirerende stage voor social workers, waarin je sociaal, maatschappelijk, pedagogisch, onderwijskundig en organisatorisch/projectmatig kunt groeien.

Word ook onderdeel van de Saga-familie en laat ons jouw reis naar persoonlijke en professionele groei begeleiden!

Werkzaamheden

Tijdens je stage ben je betrokken bij boeiende projecten in het basisonderwijs en werk je samen met jongeren aan maatschappelijke buurtinitiatieven. Op basisscholen ondersteun je bij thematische lessen, sport- en beweegactiviteiten, en speel je een actieve rol bij de voorbereiding en ontwikkeling ervan. Maar dat is nog niet alles! 

Je persoonlijke groei staat voorop: neem deel aan inspirerende workshops in onze Academy 4 LifeSkills over persoonlijk leiderschap met Coaching Ourselves. Ervaar het buitenleven in onze prachtige moestuin, ons gezellige theehuis en werk samen met onze bouwploeg en facilitaire dienst op de Zeehoeve, terwijl je jongeren begeleidt en coacht in hun groei en werkzaamheden.

Daarnaast bieden we je een unieke kans en volledige vrijheid om je eigen workshops te ontwerpen en te geven als trainer. Laat je creativiteit de vrije loop en deel jouw expertise met anderen in een omgeving die je volop ondersteunt.

Gewenste profiel

 • Affiniteit met kinderen en/of jongeren: Een passie voor het werken met kinderen en/of jongeren en kennis van pedagogische methoden en technieken die van toepassing zijn.
 • Sociale vaardigheden: Goede communicatievaardigheden en het vermogen om effectief te communiceren met zowel kinderen en/of jongeren als collega's. Empathie en het vermogen om anderen te motiveren en te inspireren zijn belangrijk. (VEILIGHEID)
 • Organisatorische vaardigheden: Het vermogen om projecten te plannen, te coördineren en uit te voeren. Je moet in staat zijn om bij te dragen aan de voorbereiding en ontwikkeling van thematische lessen, sport- en beweegactiviteiten en andere projecten.
 • Persoonlijke groei: Bereidheid om deel te nemen aan inspirerende workshops over persoonlijk leiderschap en gebruik te maken van de mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling in de Academy 4 LifeSkills.
 • Creativiteit: De mogelijkheid om creatief te denken en je eigen workshops te ontwerpen en te geven als trainer. Je kunt jouw expertise en ideeën delen met anderen in een ondersteunende omgeving.

Wat bieden wij

 • Persoonlijke en professionele groei: Groei op sociaal, maatschappelijk, pedagogisch, onderwijskundig en organisatorisch/projectmatig vlak. Werk samen met jongeren aan boeiende projecten, terwijl je je vaardigheden ontwikkelt en kennis uitbreidt.
 • Erkende stageplek en stagevergoeding conform ELBHO: Daarnaast ontvang je een aantrekkelijke stagevergoeding, waarbij je inzet beloond wordt voor een waardevolle bijdrage aan onze organisatie.
 • Betekenisvol werk: Maak een verschil in het leven van kinderen en/of jongeren door betrokken te zijn bij maatschappelijke buurtinitiatieven en het ondersteunen van thematische lessen op basisscholen. Draag bij aan hun ontwikkeling en welzijn.
 • Inspirerende workshops: Neem deel aan waardevolle workshops in onze Academy 4 LifeSkills over persoonlijk leiderschap met Coaching Ourselves. Leer inzichten en tools die je tijdens je stage en carrière kunt toepassen.
 • Buitenleven en creativiteit: Geniet van de prachtige moestuin en laat je creativiteit de vrije loop. Ontwerp en geef je eigen workshops als trainer, terwijl je de inspiratie van de natuur ervaart.
 • Ondersteunend team en informele werkomgeving: Werk in een klein team binnen een informele organisatie. Reken op ondersteuning en samenwerking. Voel je thuis bij dit bedrijf in Diemen/Amsterdam Oost.

Wil jij deel uitmaken van een team dat zich inzet voor de ontwikkeling en groei van kinderen en jongeren? Solliciteer nu! Stuur je cv en motivatiebrief en ontdek hoe jij een verschil kunt maken bij Stichting Saga Interproject. We kijken uit naar je sollicitatie en verwelkomen je graag in ons team.

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Stichting Saga interproject

Stichting Saga interproject

Stichting Saga Interproject is actief in het onderwijs en het sociaal domein. Wij ontwikkelen projecten (lokaal en internationaal) en bieden trainingen en trajecten aan, waarbij de nadruk ligt op bewustwording, talentontwikkeling, competentieversterking, verbinding tussen lichaam en geest en het versterken van je eigen kracht en vitaliteit.

Wij leiden onze eigen W&T coaches op voor het basisonderwijs in de didactiek van het Onderzoekend & Ontwerpend leren, organiseren sport en beweegactiviteiten voor basisschoolleerlingen. Ook doen we maatschappelijke projecten en geven workshops aan leerlingen op het VO en ondersteunen jongeren tussen 17 en 27 jaar in de Academy4lifeskills.

Onze missie is: ´aandacht voor welbevinden, vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling van professionals en leerlingen als basis voor kwalitatief goed onderwijs en een leven lang leren´