Uitdagende marketing stage in de buurt van Nijmegen

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Online marketeer
 • Wanneer
  Ingetrokken 20 - 104 weken 24 - 40 uur per week
 • Opleidingsniveaus
  MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
 • Stagesoorten
  Meewerkstage Afstudeerstage
 • Salaris
  Bespreekbaar
Taakomschrijving

We are dit bedrijf. Een full service online agency dat kick-ass websites bouwt!

dit bedrijf is een jonge onderneming die samenwerkt met professionals in verschillende vakgebieden. We bouwen maatwerk websites, webshops en webapplicaties voor partijen die serieus online willen groeien en durven te investeren in hun online succes. Daarnaast doen we alles op het gebied van online marketing en branding.

Werkzaamheden

Naast het bouwen van websites zijn we bezig met de opzet van een nieuwe bedrijfstak, online marketing. Op deze manier kunnen we onze klanten een totaalpakket bieden.

Als stagiair zul jij een belangrijke bijdrage leveren bij de opzet van deze nieuwe tak van dit bedrijf. Je zult verantwoordelijkheid dragen over een breed pakket aan verschillende taken.

Je helpt niet alleen bij het opzetten van onze eigen marketing, maar denkt en kijkt ook mee met de marketingprojecten die we voor onze klanten uitvoeren.

Op dit moment is alle hulp welkom bij dit bedrijf, er moet namelijk een hoop gebeuren. We zitten midden in rebranding en zijn volop bezig met de groei van onze onderneming.

Heb jij een voorkeur voor bepaalde taken of een bepaald vakgebied binnen online marketing? Dan mag je wat ons betreft hier zeker je focus op leggen.

Je kunt (hoeft niet) je onder andere bezig houden met:

 • SEO
 • Het schrijven van web-based content
 • Social media marketing
 • SEA
 • Sales
 • Grafisch design

Heb je nog andere ideeën waarmee wij onze klanten beter kunnen helpen? Kom maar op :)

Gewenste profiel

Wij zijn opzoek naar een enthousiaste, hardwerkende student die niet bang is voor een uitdaging en die tegen een stootje kan. Ervaring met SEO/SEA of social mediamarketing is een pré maar geen must, je komt hier om te leren.

Ben jij in voor een uitdaging en herken je jezelf in het bovenstaande profiel? Dan ben jij de student die wij zoeken!

Wat bieden wij

Wij hebben een gezellig kantoor in Nijmegen. Je krijgt een eigen werkplek tot je beschikking. Je komt terecht in een jong, gezellig team met een goede muzieksmaak (zijn de meningen over verdeelt).

Elke dag een potje Mario Kart voor de ontspanning, een rondje lopen om tot goede ideeën te komen en natuurlijk uitjes met het team voor de teamspirit. Kom je langs voor een bakkie?

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Dashed

Dashed

We are Dashed. Een full service development en online marketing agency. We voorzien onze klanten van maatwerk oplossingen. We bouwen slimme en effectieve online oplossingen voor bedrijven die durven te investeren in online succes.

Dat doen we onder andere met websites, webshops en webapplicaties en sinds kort ook met SEO, SEA, CRO, copywriting en social media marketing. Dashed verzorgt kick-ass oplossingen die werken, zonder dat we het persoonlijk contact met onze klanten uit het oog verliezen.

We zijn aantoonbaar betrouwbaar, snel en flexibel. We hebben ervaring met gevoelige data en kunnen er veilig mee werken, ook als ‘ie big is. We stellen ons proactief en meedenkend op. Je bent bij Dashed verzekerd van eerlijk advies, ook wanneer het niet in ons voordeel is.

Je hoeft ons niet zomaar te geloven. Neem maar eens een kijkje naar onze laaiend positieve reviews en cases voordat je contact met ons opneemt.