Marketing Stages beschikbaar bij Domino’s Pizza!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Marketing Stagiairs
 • Wanneer
  Ingetrokken 10 - 26 weken 32 - 40 uur per week
 • Waar
 • Opleidingsniveaus
  HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
 • Stagesoorten
  Meewerkstage
 • Salaris
  € 500 per maand
  (op basis van 40 uur) en reiskostenvergoeding
Taakomschrijving

Wie zijn wij?

Iedere dag worden er meer dan een miljoen Domino’s pizza’s verkocht waardoor Domino’s Pizza wereldwijd de grootste pizza delivery company is. Hoe tof is dat? 🏆

Sinds 1989 vind je onze winkels in Nederland. Inmiddels hebben we er meer dan 340, verspreid door heel het land. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Nieuwegein. De plek waar ook onze verse deegbolletjes gemaakt worden.

Domino’s Pizza Nederland is onderdeel van Domino’s Pizza Enterprises Limited (DPE). DPE heeft ruim 3.000 vestigingen in Australië, Nieuw-Zeeland, Japan, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, Taiwan, Maleisië, Cambodja, Singapore, Luxemburg, België en Nederland.

Lijkt het je tof om bij Domino’s stage te lopen? Dan hebben wij de volgende stagevacatures openstaan: Communicatie Brand PR, Brand & Social media marketing, Online Marketing en Lokale Marketing. Hieronder vind je meer informatie over de vacatures.

Stagiair(e) Communicatie Brand PR

Als stagiair(e) Brand PR draai je volledig mee met de werkzaamheden van de afdeling communicatie. Daarbij ben je écht onderdeel van het team en werk je ook samen met andere afdelingen, bijvoorbeeld de afdeling marketing.

Je ondersteunt voornamelijk onze Brand PR Specialist, maar helpt ook regelmatig mee met projecten op het gebied van interne- en corporate communicatie. Ook word je regelmatig gevraagd om te brainstormen over nieuwe ideeën. Bezorgen op waterscooters? Een pizza met frikandel speciaal? Geen idee is te gek! Jouw werkzaamheden vormen een perfecte combinatie tussen strategie en creativiteit.

De stage is voor een periode van minimaal 5 maanden, waarbij je tenminste 32 uur per week bezig bent met meewerken en ervaring opdoen.

Solliciteren kan via \<…>

Stagiair(e) Brand & Social media marketing

Als stagiaire Brand & Social Media Marketing ben je onderdeel van het Brand team binnen de marketingafdeling. Hierbij ondersteun je zowel de social media specialist als ook de (senior) brand manager. Daarnaast is er natuurlijk ook ruimte voor eigen inbreng en kan je eigen projecten draaien. Graag zelfs, we houden van eigen initiatief. 🤩 Tijdens de stage ben je onder andere bezig met community management, productintroducties, social media shoots, analyseren van data om kansen te identificeren en meer!

De stage is voor een periode van minimaal 5 à 6 maanden. Waarbij de nadruk ligt op het meewerken en ervaring opdoen, hierbij werk je minimaal 32 uur mee.

Solliciteren kan via \<…>

Stagiair(e) online marketing

Als Stagiair Online Marketing EU ondersteun je de Digital teams van Domino’s Nederland, België en Denemarken. Samen met de online marketeers, een conversiespecialist, een projectmanager en een CRM marketeer werk je aan de verbetering van onze websites en de groei van online verkoop. Tijdens je stage ben je onder andere bezig met: optimalisatie van campagnes, A/B testen, ondersteuning en rapporteren van campagnes en meer!

Solliciteren kan via \<…>

Stagiair(e) lokale marketing

Als stagiair(e) lokale marketing maak je deel uit van het Local Store Marketing team binnen het marketingteam van Domino’s Nederland. Je helpt winkels onze nationale campagnes ook lokaal zo goed mogelijk te ondersteunen, maar je denkt ook mee als winkels zelf een bepaalde actie willen opzetten of op een andere manier extra zichtbaarheid willen genereren. Daarnaast help je mee in de begeleiding van de opening van nieuwe winkels. En als er in een winkel een actie plaatsvindt die jij hebt helpen opzetten, is het natuurlijk wel zo leuk om deze ook van dichtbij een dag mee te maken!

De stage is voor een periode van minimaal 5 à 6 maanden. Waarbij de nadruk ligt op het meewerken en ervaring opdoen, hierbij werk je minimaal 32 uur mee.

Solliciteren kan via …

Wie ben jij?

 • Je volgt een opleiding in de richting van Marketing/ Communicatie (HBO/WO);
 • Verbaal en schriftelijk sterk in het Nederlands en bij voorkeur ook in het Engels;
 • Je bent analytisch ingesteld en kunt goed zelfstandig werken;
 • Je hebt een energieke, ondernemende en enthousiaste persoonlijkheid;
 • Je bent minimaal 32 uur in de week beschikbaar om mee te werken;
 • Werkervaring in een Domino’s filiaal is een pre, geen vereiste.

Wat bieden we?

 • Een leerzame stageperiode waarbij je met verschillende projecten meewerkt;
 • Een stagevergoeding van €500,- (op basis van 40 uur) en reiskostenvergoeding;
 • Afwisselende kantoor- en thuiswerkdagen;
 • Op z’n tijd een pizzalunch op kantoor;
 • Een kijkje in de keuken op de communicatieafdeling van een groot, internationaal bedrijf;
 • Een eigen werkplek in een jong, professioneel team;
 • Goede begeleiding vanuit de afdeling, ook voor een eventuele schoolopdracht.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Domino's Pizza Nederland

Domino's Pizza Nederland

Iedere dag worden er meer dan een miljoen Domino’s pizza’s verkocht waardoor Domino’s Pizza wereldwijd de grootste pizza delivery company is, hoe tof is dit? 🏆

Domino’s Pizza zit sinds 1989 ook in Nederland en telt inmiddels al meer dan 325 franchise- en eigen vestigingen. Domino’s Pizza Nederland is onderdeel van Domino’s Pizza Enterprises (DPE). Deze franchiseorganisatie heeft ruim 3.000 vestigingen in Australië, Nieuw-Zeeland, Japan, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, Taiwan, Luxemburg België en Nederland en is beursgenoteerd.