B CORP dit bedrijf zoekt PR trainees!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
PR stagiair
 • Wanneer
  Ingetrokken 20 - 28 weken 36 - 40 uur per week
 • Opleidingsniveaus
  HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
 • Stagesoorten
  Afstudeerstage Meewerkstage
 • Salaris
  € 450 per maand
Taakomschrijving

dit bedrijf Benelux, het bureau voor duurzame merken en organisaties, zoekt jou: een daadkrachtige missiegedreven pr / impact trainee met een positieve mindset. Natuurlijk word je gedreven door duurzaamheid en sociale impact en ben je eager om bij te dragen en je handen uit de mouwen te steken. De principes (B) positive, (B) critical, (B) collaborative, (B) outspoken en (B) the change passen bij jou. Als je dan ook nog tijd hebt voor een stage van in ieder geval 5 maanden dan is het tijd dat wij snel koffie met je drinken!

Werkzaamheden

Laten we beginnen met wat je niet gaat doen. Je gaat niet in een hoekje zitten waar je zelf klussen moet verzinnen om je dag door te komen. Bij dit bedrijf ben je als trainee part of the team. Je maakt deel uit van een groep collega’s met wie je samen aan missiegedreven projecten werkt voor klanten als Abbot Kinney's, Vandebron, Pieter Pot, Milieudefensie, Swapfiets en Too Good To Go! Volop meedraien dus. En ja, op een toffe en inspirerende locatie in Amsterdam West. Wij geloven in de kracht van het verhaal achter een organisatie en het is dan ook onze missie om de betere keuzes onder de aandacht te brengen. We zijn niet voor niets een B Corp.

Wat vertel ik m’n vrienden?

“Ik heb nu echt een toffe stage gevonden. Bij een ondernemend en 100% impact gedreven bureau. Het is een rol die ik naar eigen hand kan zetten, met ruimte voor nieuwe ideeën en creativiteit. We werken voor klanten die ervoor kiezen om business as a force for good in te zetten. Met onze missie hebben we een duidelijke meetlat om onze klanten aan te toetsen. Oh ja ze hebben ook een eigen stichting. Meer weten? Check hun [impact report](ZEVEN%20JAAR%20PIONIEREN%20IN%20EEN%20NOTENDOP%20%7C%20IMPACT%20REPORT%20(…)”.

What’s the plan?

dit bedrijf biedt je de mogelijkheid om op diverse niveaus mee te denken. Je krijgt alle ruimte voor eigen initiatief en inbreng. We zullen je onder andere vragen:

 • inhoudelijke research te doen, wat zijn de insights, wat speelt er?
 • mee te denken tijdens brainstormsessies – verhalen die aanzetten tot positieve verandering!
 • creatieve ideeën uit te werken tot presentaties – hoe kan het breed gevoeld, gezien en gehoord worden?
 • meedraaien op accounts, van medialijsten opstellen, met pers overleggen, tot events bijwonen en publiciteit bijhouden.
 • en natuurlijk krijg je een vergoeding, 450,- per maand.

Omdat wij ons specialiseren in inclusieve communicatie is ervaring met en kennis van een cultuur en taal van nationaliteiten die voorkomen in Nederland een pre. Je familie heeft bijvoorbeeld een Turkse, Marokkaanse, Surinaamse, Antilliaanse of andere migratie-achtergrond. Ook mensen uit LHBTQIA+- of andere gemeenschappen verwelkomen we graag. Wij geloven immers dat diversiteit in een team leidt tot betere en inclusievere communicatie voor onze opdrachtgevers.

Gewenste profiel

Je geeft graag je mening en bent niet bang initiatief te tonen. Je houdt van een lol trappen, maar neemt je werkzaamheden serieus. Je weet wanneer iets met een t of met een d wordt geschreven en je houdt ervan om de spreekwoordelijke handen uit de mouwen te steken. O ja, en onderstaande natuurlijk:

Studie hbo/wo die het PR vak raakt, maar dit is geen vereiste. We staan ook open voor carrièreswitchers. Zolang jij je hart maar volgt!

Schrijftalent en uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

Accuraat en stressbestendig

Affiniteit met (nieuws)media

Proactief en creatief

Beschikbaar voor minimaal vijf maanden (start zomer 2024, en liever 6 maanden dan 5)

Okay, I’m in! Matcht dit helemaal? Neem dan snel contact met ons op.  Je CV en motivatie ontvangen we graag via info@blyde.nl onder vermelding van ‘stop met zoeken, here I am’. Bellen met vragen kan natuurlijk ook altijd op 020-760 01 22.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Blyde B.V.

Blyde B.V.