Uitdagende HBO web en software development stage in Oldenzaal

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
(Afstudeer)stage web- en softwaredevelopment
 • Wanneer
  Ingetrokken 10 - 26 weken 32 - 40 uur per week
 • Opleidingsniveaus
  HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
 • Stagesoorten
  Afstudeerstage Meewerkstage
 • Salaris
  Bespreekbaar
  Een passende stagevergoeding
Taakomschrijving

Bij dit bedrijf streven wij naar de mogelijkheden om je werk zo leuk mogelijk te maken, het beste uit jezelf te halen en te doen waar je goed in bent. Zo kun jij jezelf blijven ontwikkelen en je toekomst in eigen hand houden. Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent.

dit bedrijf bestaat uit een team van data-, design- en software-experts die hun kennis samenbrengen om hetzelfde einddoel te realiseren, organisaties naar een nog hoger niveau tillen op basis van accurate data en de toepassing van de laatste technieken. Wij richten ons op het verbeteren van algehele uitstralingen, bedrijfs- en klantprocessen.

De samenwerking binnen het inmiddels doorgegroeide team zien we als een dans waarin iedereen de ruimte krijgt om het podium te pakken en zichzelf door te ontwikkelen en zichzelf te blijven uitdagen. Iedereen heeft met een eigen specialisme een meerwaarde als inbreng binnen het team. Wanneer je op een afstand dit bedrijf ziet werken zal één ding opvallen; iedereen is op elkaar ingespeeld. Elke discipline die nodig is om het ultieme doel van onze klanten te behalen bevindt zich binnen het team.

Werkzaamheden

Als junior web en software developer ga jij aan de slag met verschillende maatwerk websites en websystemen voor klanten uit een breed scala aan branches. Jij zal aan de slag gaan met het uitwerken van pre-designed Adobe XD ontwerpen en bent vrij om een eigen draai aan het ontwerp te geven. Je zult kennis en ervaring opdoen op het gebied van Front- en back-end development. Naast het leren zelfstandig te ontwikkelen in Python (Django), HTML, CSS en Javascript (Vue) ben je tevens vrij om eigen technieken te gebruiken of leerdoelen te stellen.

Gewenste profiel

Affiniteit met webdesign (pré).

Basisvaardigheden in Python en/of HTML/CSS/JS.

Basiskennis op gebied van web development.

Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Je bent leergierig.

Je bent zelfstandig ingesteld en doet zelf onderzoek.

Wat bieden wij

Kans op een vaste aanstelling, na het succesvol afronden van jouw stage

Groeimogelijkheden en de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen

Een informele werkomgeving in een jong en hecht team

Flexibele uren

Een laptop van de zaak

Veel vrijheid en ruimte voor eigen input

Marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Een passende stagevergoeding

Bij interesse of meer informatie kun je contact opnemen via de mail d.nibbelink@blinkdigital.nl. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Blink Digital B.V.

Blink Digital B.V.

Het team achter Blink Digital? Dat is een team van software- & data experts die hun kennis samenbrengen en hetzelfde einddoel voor ogen hebben; organisaties naar een nog hoger niveau tillen op basis van accurate data en de toepassing van de laatste technieken.

Het kernteam werd gevormd tijdens een gezamenlijk project; ConnectHouses. Na de lancering van dit intelligente platform werd al snel duidelijk dat de kennis en ervaring binnen het team grote verschillen kan maken. De samenwerking binnen het inmiddels doorgegroeide team zien we als een dans waarin iedereen de ruimte krijgt om het podium te pakken en zichzelf door te ontwikkelen en zichzelf te blijven uitdagen. Iedereen heeft met een eigen specialisme een meerwaarde als inbreng binnen het team. Wanneer je op een afstand Blink Digital ziet werken zal één ding opvallen; iedereen is op elkaar ingespeeld. Elke discipline die nodig is om het ultieme doel van onze klanten te behalen bevindt zich binnen het team.