Gips medewerker Tandtechnisch laboratorium Rotterdam

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Tandtechnisch medewerker/stage
  • Wanneer
    Ingetrokken 52 - 104 weken 32 - 40 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 4
  • Stagesoorten
    Meewerkstage Afstudeerstage
  • Salaris
    Bespreekbaar
Taakomschrijving

Dit bedrijf is een tandprothetische laboratorium waar alle mogelijke werkstukken op tandtechnisch gebied vervaardigd worden. Tot onze specialiteiten behoren volledige en partiele/frame protheses, immediaatprothese, combinatiewerkstukken met implantaten, maar ook kroon en brugwerk en orthodontie apparatuur.

Werkzaamheden

Wij zoeken momenteel een jong en ambitieus medewerker voor de gipskamer. Het uitgieten van de afdrukken in gips, Wanneer de modellen droog zijn, worden ze door jou bijgewerkt met een freesmachine. Is het model perfect? Dan kunnen jouw collega`s aan de slag met het verdere proces. Elk product vereist teamwork! Er worden modellen gemaakt van verschillende producten. Kortom, een afwisselende baan waar geen dag hetzelfde is! De werkzaamheden worden handmatig uitgevoerd en het is belangrijk dat jij graag met je handen werkt. Daarnaast is het van belang dat de werkzaamheden nauwkeurig en met veel precisie worden uitgevoerd.

Gewenste profiel

De student of werknemer volgt of wilt tandtechnische opleiding volgen in BBL mbo niveau 4. Wij zoeken jonge ambitieuze mensen die voor lange tijd bij ons het team komt versterken.

Wat bieden wij

Stagevergoeding/Salaris conform de CAO voor de Tandtechniek;

25 vakantiedagen als je fulltime werkt en de mogelijkheid om deze nog aan te vullen;

ev. Reiskostenvergoeding ·

Gezellige werkomgeving en een informele werksfeer; ·

De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien in de organisatie.

Wil jij ons team komen versterken en werken in een gezellig sfeer waarbij je ook nog eens je geld verdiend, voor nu en voor in de toekomst geen zorgen meer hoef te maken.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Renes Tandtechniek

Renes Tandtechniek

Renes Tandtechniek is een tandprothetische laboratorium waar alle mogelijke werkstukken op tandtechnisch gebied vervaardigd worden. Tot onze specialiteiten behoren volledige en partiele protheses, immediaatprothese, combinatiewerkstukken met implantaten, maar ook kroon en brugwerk.