Branding, Marketing & Social Media Stage In de Clean Beauty Industry in Den Bosch!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Social Media, Marketing & E-commerce Stagiair
 • Wanneer
  Ingetrokken 13 - 26 weken 32 - 40 uur per week
 • Opleidingsniveaus
  HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
 • Stagesoorten
  Afstudeerstage Meewerkstage
 • Salaris
  Bespreekbaar
  Je krijgt bij ons altijd een vergoeding, afhangend van wat voor stage je doet (afstudeerder of full-time).
Taakomschrijving

Heb jij zin in een social media & marketing stage bij e-commerce bedrijf Nourished? Ben jij een creatieveling die met video, beeld & tekst goed uit de voeten kan, iedere dag zin heeft om nieuwe verhaallijnen voor Nourished uit te zetten en heb je zin om mee te denken hoe we kunnen groeien op onze social media kanalen (TikTok, Instagram, Pinterest)? Dan ben je bij ons meer dan welkom!

Je gaat toffe content in tekst & (bewegend) beeld maken die door duizenden mensen gezien wordt. Daarnaast mag je meedenken over & actief benaderen van leuke partners voor Nourished en helpen onze marketing strategie te verbeteren. Ow en vergeet onze fijne vrijdagmiddagborrels niet, deze hebben we te danken aan onze kantoorburen van Manify. Het is hard werken… maar ook leerzaam!  

Wie zijn wij:

Nourished is een online platform voor alles mbt natuurlijke huidverzorging, cosmetica en lifestyle producten. Naast dat we een webshop zijn hebben we een grote online community op instagram (23+ K volgers en groeiend) en een journal & nieuwsbrief die naar meer dan 23K mensen verzonden wordt. Daarnaast schrijven wij als beauty & lifestyle experts voor andere online magazines & blogs.  

Onze focus is de natuurlijke beauty industrie en met trots mogen we zeggen dat we één van de eerste Natural Beauty platformen in Nederland zijn. Ondertussen is onze markt uitgebreid naar Europa en opereren we in verschillende landen. Nourished Daily, is ons eigen label en hebben we gelanceerd in 2021, in de komende maanden lanceren we iedere maand een nieuw product. Nourished Daily’s missie is: For Every Body, Every Day. Daarnaast hebben we een product collaboration met Romy Boomsma voor Nourished waarmee wij een natuurlijke haarverzorgings collectie hebben geproduceerd.

Werkzaamheden

 • Social media kanalen bijhouden (instagram, Tiktok, Pinterest)
 • Content maken voor de social media kanalen
 • Meedenken en meewerken aan de marketing strategie 
 • Schrijven van content voor de Journal 
 • Schrijven van content voor SEO doeleinde
 • Updaten van de website, schrijven van productteksten, updaten producten

Gewenste profiel

Ben jij een echte content koningin of koning, heb je affiniteit met copywriting, conceptontwikkeling, social media en beeld en heb je interesse in beauty, skincare en leefstijlgerelateerde onderwerpen? Wil jij verantwoordelijkheid, zelfstandig werken en creatief aan de slag gaan? Laat het ons weten & kom langs in ons kantoor in de binnenstad van Den Bosch.  

Functie-eisen:

 • Meewerkstage en afstudeerstage
 • Minimaal 16 uur per week
 • Uitstekende Nederlandse & engelse taalbeheersing
 • Bekend met ontwerpprogramma's zoals Canva, Klaviyo, Indesign, Photoshop, Illustrator

Wat bieden wij

Een fijn, karakteristiek kantoor om te werken, met inspirerende mensen & bedrijven. We werken in een co-working space met o.a. Manify, The Hike en The Forward Club. Een jong, energiek team, veel vrijheid in je functie en mogelijkheid om mee te groeien met een dynamisch bedrijf.

Je werkt mee aan de ontwikkeling van een nieuw beautymerk binnen Nourished. Jij kunt jezelf ontpoppen als social media chief, creatief conceptontwikkelaar, trendwatcher, marketing specialist of content creator in woord en beeld. Wij staan open voor initiatieven en eigen projecten binnen de stage.

Neem een kijkje in de Clean & Green beauty industry, leer nieuwe merken kennen, test producten en denk mee over nieuwe, interessante producten. Ook ga je veel leren over het lichaam, je huid & huidproblemen. Voor ons is kennis belangrijk, de founders van Nourished hebben allebei een medische achtergrond en we vinden het belangrijk dat we onze trouwe lezers goed kunnen informeren.

Contactpersoon: Floor

www.nourished.nl

www.nourished-daily.com

floor@nourished.nl

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nourished Nederland

Nourished Nederland

Nourished is een online platform voor alles mbt natuurlijke huidverzorging, cosmetica en lifestyle producten. Naast dat we een webshop zijn hebben we een grote online community op instagram (20.2+ K volgers en groeiend) en een journal & nieuwsbrief die naar meer dan 21.5K mensen verzonden wordt. Daarnaast schrijven wij als beauty & lifestyle experts voor andere online magazines & blogs.

Onze focus is de natuurlijke beauty industrie en met trots mogen we zeggen dat we één van de eerste Natural Beauty platformen in Nederland zijn. Ondertussen is onze markt uitgebreid naar Europa en opereren we in verschillende landen. Nourished Daily, is ons private label en hebben we gelanceerd in 2021, in de komende maanden lanceren we iedere maand een nieuw product. Daarnaast hebben we een product collaboration met Romy Boomsma waarmee wij een natuurlijke haar collectie hebben geproduceerd.