Een uitdagende stageplek voor een marketing en communicatie topper!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Marketing & Communicatie Specialist
 • Wanneer
  Ingetrokken 10 - 26 weken 24 - 40 uur per week
 • Opleidingsniveaus
  MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor
 • Stagesoorten
  Meewerkstage
 • Salaris
  Bespreekbaar
Taakomschrijving

Ons werk is feestjes bouwen..! Hoe gaaf is dat?! Bijna elke week mogen we op scholen in Nederland een waanzinnig feest verzorgen. Maar een geslaagd feest verzorgen voor de leerlingen én de school is een vak apart en vooral heel belangrijk! Wij hebben in de afgelopen 25 jaar namelijk geleerd dat een succesvol schoolfeest bij kan dragen aan de sfeer en tolerantie op school. Dit komt omdat leerlingen, docenten en conciërges tijdens een schoolfeest elkaar in een andere setting op een andere manier ontmoeten.

Nogal een verantwoordelijkheid die wij erg serieus nemen! Daarom gaan wij bij elk feest tot het uiterste om op een professionele en verantwoordelijke manier leerlingen het beste schoolfeest te bezorgen op hun eigen school. Stiekem zijn we behoorlijk trots dat we dit op veel scholen mogen doen!

Werkzaamheden

Marketing en communicatie is een breed begrip. Als stagiair kun je met verantwoordelijkheden aan de slag gaan waarin jij je verder wilt ontwikkeling. Denk bijvoorbeeld aan het uitwerken van een social media strategie en campagne, of het bijhouden van onze social media kanalen, dtp-werkzaamheden maar ook sales activiteiten zoals locatie bezoeken op scholen en het voeren van acquisitie (telefoon) gesprekken. Uiteindelijk draag je bij aan het merk en ben je vooral met hele toffe dingen bezig!

Gewenste profiel

Ben je enthousiast, durf je initiatief te nemen maar ook fouten te maken? Dan zit je bij ons op de juiste plek! Oh, en natuurlijk handig als je van een feestje houdt ;-).

Wat bieden wij

Je krijgt bij … veel vrijheid en dus automatisch ook veel verantwoordelijkheid. Wat jij uit je dag (c.q. stage) haalt is aan jou. We bieden je een fijne werkomgeving, met eigen werkplek in een gezellig team, waar je de ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen. Iedere dag wordt er voor een gezonde lunch gezorgd.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

 • Entertainment / Events
 • Micro (1-9)
 • Waardenburg, Nederland