MARKETING & COMMUNICATIE STAGE

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
(ONLINE) MARKETING & COMMUNICATIE
  • Wanneer
    Ingetrokken 20 - 26 weken 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
  • Stagesoorten
    Meewerkstage
  • Salaris
    € 450 per maand
Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een stageplek bij een bedrijf dat de wereld graag mooier maakt? Vind jij het leuk om onze verhalen om te zetten naar interessante content voor verschillende doelgroepen? Wil jij helpen om onze impact zichtbaar te maken? Dan is werken bij dit bedrijf écht iets voor jou. Wij hebben vanaf februari 2024 plek voor een STAGIAIR (ONLINE) MARKETING & COMMUNICATIE.

Over dit bedrijf

Bij dit bedrijf weten we dat groen een onmisbaar element is voor het voortbestaan van onze aarde. Met onze unieke combinatie van verschillende disciplines onder één dak zetten wij ons dagelijks in voor het creëren en behouden van een gezonde, mooie en groene leefomgeving.

Wij hechten veel waarde aan kennisontwikkeling en kennisdeling en we geloven in de kracht van duurzame samenwerking. Intern doen we dit binnen het eigen team of juist tussen de disciplines van landschapsarchitecten, boomspecialisten en hoveniers. Extern doen we dit met opdrachtgevers, partners en co-makers. Alleen samen kunnen we écht een positieve impact maken op de wereld.

Werkzaamheden

Binnen dit bedrijf werk je samen met de Adviseur Marketing & Communicatie. Het zwaartepunt van je werkzaamheden ligt op het maken van content voor onze website, social media en intranet. Verder ondersteun je bij andere voorkomende marketing- en communicatiewerkzaamheden, zoals de organisatie van evenementen of het onderhouden van perscontacten. Je krijgt veel vrijheid om jouw kennis en vaardigheden toe te passen en voor verfrissende ideeën van jouw kant staan wij altijd open.

Gewenste profiel

Wat verwachten we van jou?

-          Je zit in het derde jaar van een relevante HBO-studie (bijv. Marketing, Communicatie of Commerciële Economie)

-          Je kunt goed schrijven

-          Je hebt affiniteit met grafisch werk/beeldbewerking

-          Je bent enthousiast, creatief en leergierig

-          Je bent bij voorkeur beschikbaar voor een stage van 4-6 maanden

Wat bieden wij

Wat mag je van ons verwachten?

-          Een moderne en inspirerende werkplek midden in het groen

-          Een dynamisch werkveld en een organisatie die volop in ontwikkeling is

-          Een eerlijke stageregeling

-          En natuurlijk een geweldig team collega’s

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Micro (1-9)
  • Utrecht, Nederland