Masterstage Research

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Masterstage Research
 • Wanneer
  Ingetrokken 17 - 26 weken 32 - 40 uur per week
 • Waar
 • Opleidingsniveaus
  HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
 • Stagesoorten
  Meewerkstage
 • Salaris
  € 500 per maand
  500 euro op basis van 32 uur.
Taakomschrijving

Masterstage Research

Zoek je een inspirerende en boeiende stage waar je jouw onderzoek vaardigheden en -kennis volop kunt benutten? Heb je een studie in (arbeids-)psychologie, sociologie, economie, bedrijfskunde of een vergelijkbaar vakgebied en wil je praktijkervaring opdoen in onderzoek en consultancy? Dan is de Researchafdeling van Déhora in Amsterdam de perfecte plek voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Master stagiair Research om ons team Consultancy & Solutions te versterken.

Deze stage bied jou de mogelijkheid om 24-40 uur per week aan de slag te gaan, met een startdatum in februari 2024 en een duur van minimaal 4 tot 5 maanden. Na het afronden van je stage geven wij jou (bij wederzijdse klik) de mogelijkheid om tijdens de zomervakantie bij ons te blijven werken.

Een uitdagende en gevarieerde stage
In deze stage werk je binnen het Researchteam, waarbij je in een ondersteunende rol betrokken bent bij diverse onderzoeksprojecten voor onze opdrachtgevers in verschillende sectoren. De afdeling Research richt zich op onderzoek naar verschillende aspecten, waaronder vermoeidheidsrisico's (FRMs), gezond roosteren, duurzame inzetbaarheid, ploegendiensten en medewerkerstevredenheid.

Samen met het Researchteam werk je aan de voorbereiding van het onderzoek, het analyseren van verzamelde gegevens en het vertalen van resultaten naar bruikbare aanbevelingen.

Gedurende deze stage krijg je de mogelijkheid om jouw theoretische kennis om te zetten in praktische ervaring in een professionele en dynamische werkomgeving. Hierbij doe je waardevolle kennis en vaardigheden op in consultancy en onderzoek.

Bovendien bestaat de optie om je stage te combineren met je afstudeeropdracht of thesis. Bij Déhora denken we graag met je mee om een onderwerp te vinden dat aansluit bij zowel onze werkzaamheden als jouw interesses. We bieden je de ruimte om een boeiend en relevant project te realiseren!

Wat kenmerkt een stagiair Research?

 • Jij bent een enthousiaste masterstudent in (arbeids-)psychologie, sociologie, economie, bedrijfskunde of een vergelijkbare studie.
 • Je hebt een passie voor kwantitatief onderzoek en data-analyse.
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je verdiept je graag in onderwerpen zoals (flexibele) werktijden, ploegendienst, werkdruk(-beleving), duurzame inzetbaarheid en werk-privébalans.
 • Zelfstandigheid en oog voor detail zijn jouw sterke punten.
 • Je bent betrouwbaar en een waardevol teamlid.
 • Onderzoeksprojecten en statistieken schrikken jou niet af.
 • Je bent bekend met SPSS en Excel, en ervaring met Qualtrics is een pluspunt.

Wacht niet langer en laat je onderzoekende geest schitteren bij Déhora!

Over Déhora
Déhora is al 35 jaar dé specialist op het gebied van Workforce planning en management. Wij helpen organisaties om op een effectieve, efficiënte en betekenisvolle manier met tijd om te gaan. Dit noemen wij tijdsintelligentie. Op die manier ondersteunen wij organisaties bij het optimaliseren van hun bedrijfsresultaten. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Amsterdam. Ook hebben wij kantoren in Eindhoven, Antwerpen, Warschau, Praag en Dubai.

Werkomgeving
Kies je voor Déhora, dan kies je voor werken in een professionele en prettige omgeving. We zijn een ambitieus, betrokken en inclusief bedrijf, met aandacht voor elkaar. Déhorianen vieren de feestdagen die zij zelf belangrijk vinden door onze flexibele feestdagen en blijven in contact met hun collega’s op de regelmatig georganiseerde bijeenkomsten.

Wat biedt Déhora?
Als je stage komt lopen bij Déhora, kom je terecht in het Consultancy & Solutions team (hier valt de afdeling Research onder). Dit team bestaat uit medewerkers met verschillende achtergronden, zoals arbeidspsychologie, bedrijfskunde, bestuurskunde en IT. Er heerst op de afdeling een collegiale sfeer en de lijntjes zijn kort. Hierdoor kun je altijd met je vragen bij collega’s terecht en word je snel onderdeel van het team. Daarnaast word je tijdens je stage begeleid door Christine Baaijens (Manager Research) en bieden we een stagevergoeding van €500 o.b.v. 32 uur p.w.

Enthousiast?
Grijp nu je kans en laat ons weten waarom jij de perfecte match bent voor ons Researchteam! Jouw enthousiasme en motivatie zijn precies wat we nodig hebben. Aarzel niet langer en stuur ons jouw motivatie en CV.

Heb je nog vragen over de sollicitatieprocedure? Geen probleem! Neem gerust contact op met Linda Wildbret (Corporate Recruiter). Haar telefoonnummer is ….

Tot snel!

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Dehora Consultancy Group

Dehora Consultancy Group

Bij Déhora richten wij ons primair op het optimaliseren van Workforce Planning in organisaties. In organisaties waar Workforce Planning wordt gekenmerkt door een zekere mate van complexiteit, dynamiek en onvoorspelbaarheid is voor de meeste organisaties nog een wereld te winnen. Een goede planning stuurt in hoge mate de resultaten van deze organisaties. Wij ondersteunen ze daarom op strategisch, tactisch en operationeel niveau met een compleet pakket aan diensten.