Uitdagende zelf geformuleerde stage beschikbaar bij dit bedrijf in Amsterdam!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Stage vorm te geven naar jouw wensen
 • Wanneer
  Ingetrokken 10 - 26 weken 32 - 40 uur per week
 • Opleidingsniveaus
  HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
 • Stagesoorten
  Meewerkstage Afstudeerstage
 • Salaris
  Bespreekbaar
Taakomschrijving

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste  Stagiair(e) om ons team te versterken! Als Stagiair(e) krijg je de kans om praktijkervaring op te doen binnen een dynamische werkomgeving en een bijdrage te leveren aan verschillende onderdelen van dit bedrijf. Wij zoeken ondernemende studenten die binnen de domeinen van recruitment, consultancy, klant onderzoek, sales, marketing en alle andere domeinen het leuk vinden om strategisch oplossingen te bedenken en te implementeren.

dit bedrijf is het toonaangevende recruitmentbureau van Nederland voor het vinden van digitale specialisten, generalisten en digitale leiders voor de wereld van morgen. Ons team van consultants beschikt over een uitgebreid netwerk van ruim 20.000 kandidaten uit diverse industrieën. Transparantie, duurzaamheid, diversiteit, inclusiviteit en het realiseren van menselijk potentieel staan centraal in onze aanpak.

Wij dagen opdrachtgevers en kandidaten uit om kritisch en uitdagend naar zichzelf te kijken, door ze een spiegel voor te houden. Ons doel is een nieuwe menselijke standaard in de recruitment voor digital marketing en e-commerce te zetten, waarmee we een bijdrage leveren aan digitaal succes.

Kenmerken van dit bedrijf:

In het humaniseren van digitale groei focussen wij ons op de domeinen van online marketing en e-commerce. Al jouw collega’s zijn in staat om inhoudelijk mee te denken met klant en kandidaat. Vaak hebben zij een achtergrond hierin, maar wat ons allen bindt is de passie voor de mens. Weten wat iemand zijn grootste achievement, grootste learning en historie is.Wij geloven dat het succes van mensen meer wordt bepaald door wie jij bent dan sec wat je weet, of hebt gedaan. Uiteraard zit hier een verband in. Typerend voor mensen binnen dit bedrijf,  is dat ze graag zichzelf en anderen willen begrijpen, innoveren om impact te maken.  Hierin verbinden en inspireren we intern en extern mensen om een authentieke en langdurige relaties op te bouwen. We vullen daarin geen vacatures, maar bouwen en committeren ons aan het succes van onze klanten en kandidaten.

Recruitment moet anders om relevant te zijn voor de wereld van morgen. Recruitment voor de digitale wereld is meer dan alleen het matchen van een cv. Het begrijpen van de complexiteit bij een organisatie, behoeftes van een nieuwe generatie op de arbeidsmarkt en de diverse soorten leiderschap matchen is een ambacht. In een wereld waarin steeds meer meetbaar is, matchen wij het meetbaar maken van persoonlijkheid aan onze intuïtie. We maken drijfveren zichtbaar, brengen het potentieel, ambities en valkuilen in kaart door ons op te stellen als een carriere makelaar en begeleider.

Functieomschrijving:

Idealiter zoeken wij studenten die willen doorgroeien in recruitment. Dat kan zijn als resourcer, voor tijdelijk naast je bijbaan of als carriere binnen recruitment. Tijdens jouw stage vinden we het belangrijk dat jij pro actief met verbeter voorstellen komt voor een specifiek domein en deze vervolgens implementeert. In het verleden hebben stagiaires bij ons onderstaande projecten gedaan:

 • Ondersteuning bieden bij het wervingsproces, zoals het opstellen van vacatureteksten en het screenen van sollicitaties;
 • Het doen van een strategisch concurrentie analyse, schrijven van een positioneringsanalyse en advies over het realiseren van marktpotentieel;
 • Opstellen van een klant onderzoek met behoeftes voor nieuwe consultancy services voor recruitment en uitwerken hiervan;
 • Begeleiden van kandidaat onderzoek en optimalisatie van de recruitment funnel uitvoeren;
 • Opzetten van een marketing strategie voor zowel branding als performance, het bedenken van de content kalender en actief bijdragen bij het opzetten van verschillende campagnes. 
 • Het doen van onderzoek naar nieuwe proposities, services en andere aanverwante dienstverleningen om de brand van dit bedrijf te verstevigen.

Profiel:

 • Je volgt een HBO- of WO-opleiding in de richting van HR, bedrijfskunde of communicatie;
 • Je hebt een nieuwsgierigheid naar de arbeidsmarkt/mens en economie;
 • Je bent communicatief vaardig en kunt goed samenwerken;
 • Je bent creatief en hebt een proactieve houding;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wij bieden:

 • Een uitdagende en leerzame stage waarin je veel kunt leren over recruitment, met de mogelijkheid om daarna bij ons te komen werken;
 • Begeleiding door ervaren recruitment professionals;
 • Een gezellige en informele werksfeer.
 • Een stagevergoeding, afhankelijk van jouw inzet en relevantie. 

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage in recruitment en herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Stuur dan jouw CV naar . Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Decent

Decent

Kenmerken van de organisatie:
In het humaniseren van digitale groei focussen wij ons op de domeinen van online marketing en e-commerce. Al jouw collega’s zijn in staat om inhoudelijk mee te denken met klant en kandidaat. Vaak hebben zij een achtergrond hierin, maar wat ons allen bindt is de passie voor de mens. Weten wat iemand zijn grootste achievement, grootste learning en historie is.Wij geloven dat het succes van mensen meer wordt bepaald door wie jij bent dan sec wat je weet, of hebt gedaan. Uiteraard zit hier een verband in. Typerend voor mensen binnen Decent, is dat ze graag zichzelf en anderen willen begrijpen, innoveren om impact te maken. Hierin verbinden en inspireren we intern en extern mensen om een authentieke en langdurige relaties op te bouwen. We vullen daarin geen vacatures, maar bouwen en committeren ons aan het succes van onze klanten en kandidaten.

Recruitment-as-a-service is een gepersonaliseerde dienst die het ecosysteem faciliteert in de groei en ontwikkeling van zowel kandidaat als klant gedurende de gehele employee life-cycle. Bij Decent zijn we voortdurend bezig met innoveren en groeien, en daarom zijn we op zoek naar ambachtelijke consultants die willen bijdragen aan het humaniseren van digitale groei door het matchen van persoonlijkheid en cultuur. Om dit te bereiken, hebben we ons eigen Polestar-model ontwikkeld om de menselijke geest in kaart te brengen.