Data Intelligence Intern Stage bij dit bedrijf in Zaltbommel!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Data Intelligence Intern
 • Wanneer
  Ingetrokken 17 - 26 weken 32 - 40 uur per week
 • Waar
 • Opleidingsniveaus
  HBO Associate Degree HBO-Bachelor
 • Stagesoorten
  Meewerkstage
 • Salaris
  € 450 per maand
Taakomschrijving

Voor ons Finance & Control team zijn wij op zoek naar een energieke stagiair die deze afdeling wil versterken gedurende jouw stageperiode. Ben jij in staat om grote bakken met data om te zetten naar interessante bevindingen of informatie? Kun jij een bepaald idee van een collega toetsen aan de hand van data? Dan bieden we jouw graag de mogelijkheid om werkervaring op te doen binnen een leuk en gezellig team.

Werkzaamheden

Je gaat data omzetten naar interessante bevindingen of informatie en toetst ideeën van collega's aan de hand van data. Daarnaast biedt je ondersteuning aan de afdeling Finance & Control en is er ruimte om aan je eigen schoolopdracht te werken.

Gewenste profiel

Ben jij het studerende talent die niet bang is van grote hoeveelheden data? Je hebt een actieve houding en bent hongerig naar kennis en praktijkervaring. Kortom, een analytische houding, initiatief en een nieuwsgierige instelling zijn je op het lijf geschreven. Daarnaast beschik je over:

 • HBO studierichting Data Management & BI (Business Intelligence), Business IT & Management, (Technische) Informatica, of soortgelijk;
 • Accuratesse en nauwkeurigheid;
 • Analytisch vermogen;
 • Proactieve en initiatiefrijke houding;
 • Gedegen kennis van het MS Office pakket;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal zowel mondeling als in geschrift.

Wat bieden wij

Naast een stageplaats in een uitdagende omgeving in een team van enthousiaste collega’s, bieden wij een aantrekkelijke stage vergoeding van € 450,00 bruto per maand op basis van een fulltime inzet.

Ben jij die Data Intelligence Intern die veel wil leren in een groeiende organisatie? Stuur dan jouw motivatiebrief met Curriculum Vitae naar vacatures@elbuco.nl. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Marieke Dekker van de afdeling Human Resources, op telefoonnummer 088-7129042.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Elbuco B.V.

Elbuco B.V.

Al 50 jaar zijn wij dé partner voor het leasen van consumentengoederen voor zowel de consument als het bedrijfsleven. Elbuco biedt een high service leaseconcept aan waarbij de consument niet langer producten bezit, maar toegang krijgt tot het gebruik van deze producten met daarbij de volledige service op en onderhoud van die producten van installatie tot omruil zonder onverwachte kosten. Elbuco biedt het leaseconcept zowel via consumentenlabels als via zakelijke samenwerkingen in de markt aan. Met deze zakelijke samenwerkingen bundelen de strategische partners en Elbuco de krachten om zo gezamenlijk een unieke propositie aan de eindgebruikers aan te bieden. Elbuco is een door Stichting ELBHO (Erkenning Leerbedrijven Hoger Onderwijs) erkend stagebedrijf voor het hbo en wo, voor opleidingen op het gebied van Finance, Control, Marketing, ICT en HR.