Stage Commercie & Administratie ICI PARIS XL

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
 • Wanneer
  Ingetrokken 16 - 26 weken 24 - 40 uur per week
 • Waar
 • Opleidingsniveaus
  MBO niveau 4
 • Stagesoorten
  Afstudeerstage Meewerkstage
 • Salaris
  Bespreekbaar
  Een leuke stagevergoeding!
Taakomschrijving

Stage lopen in een snelle omgeving waarin je veel kunt leren en doen! In deze zelfstandige meewerkstage versterk je het succesvolle inkoopteam (Category Management) van ICI PARIS XL Nederland. Je krijgt een kijkje in de keuken bij de grootste en beste Parfumerie van Nederland én de beste Webshop Parfumerie. Je krijgt alles mee, van administratie van het inkoopproces en promoties tot aan het opleveren van commerciële resultaten. Je levert een belangrijke bijdrage aan het succes en de verdere groei van ICI PARIS XL Nederland. Hoe tof is dat?!

Werkzaamheden

Je gaat stage lopen in een gezellig team met twintig enthousiaste dames die er dagelijks, samen met collega’s van andere afdelingen en onze leveranciers, voor zorgen al het assortiment en de bijbehorende activiteiten op tijd en juist in de winkels en op de webshop te krijgen. Samen werken wij eraan om onze klanten een optimale ervaring met ICI PARIS XL en POUR VOUS te laten hebben. Er wordt veel gelachen en gekletst, maar ook hard gewerkt. Je wordt dagelijks omringd door leuke collega’s en prachtige producten!

Wat ga je doen als stagiair? Lees even mee!

 • Administreren en controleren: je ondersteunt de afdeling bij de administratie van het aanvragen van promoties en kortingen in het kassasysteem. 
 • Factureren: je verzorgt de facturatie richting leveranciers, zoals margecompensatie, afvalbeheersbijdrage(één keer per jaar) en marketingbijdrage.
 • Rapporteren: jij zorgt voor het draaien, opmaken en delen van de promotieresultaten naar de leveranciers en de winkels. Ook genereer en deel je de maandelijkse resultaten richting onze leveranciers.
 • Meedenken: we horen graag jouw mening over product voorstellen in onze online en offline marketinguitingen. Heb je nog meer ideeën? We horen het graag!
 • Samenwerken: samen met collega’s van andere afdelingen en onze leveranciers zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt.
 • Heel veel leren en doen! Er is uiteraard ook ruimte voor je studieopdrachten, als je daarnaast maar wel minimaal drie dagen per week kunt meewerken op de afdeling. :)

Kom jij ons team vanaf februari 2024 tot de zomer versterken als stagiair? Solliciteer en #bepartofmore!

Gewenste profiel

Jij weet wat je wil en wil echt iets uit jouw stage halen! Je bent leergierig, gedreven en enthousiast en kan niet wachten om de door jou opgedane kennis in de praktijk te brengen. En verder?

 • Je bent een mbo-student (niveau 4) of hbo-student in een administratieve of commerciële richting, bijvoorbeeld bedrijfsadministratie of commerciële economie.
 • Je vindt het leuk om een kijkje in de keuken van beauty te nemen op misschien wel de meest enerverende afdeling van ICI PARIS XL. 
 • Je bent dol op administratie en commercie en bent erg precies, jou ontgaat geen detail!  
 • Je beheerst de Nederlandse taal zeer goed en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Dit is belangrijk omdat je zowel met leveranciers als intern met verschillende afdelingen schakelt.
 • Ook best belangrijk: je voelt je thuis in een wereld van luxe cosmetica- en schoonheidsproducten. Heb je al ervaring binnen de retail, dan is dat dat helemaal mooi!

Wat bieden wij

 • Een interessante meewerkstage bij een topwerkgever met mooie merken. We zijn altijd in beweging, saai is het bij ons nooit!
 • Werkplezier en een snelle omgeving waarin je veel kunt leren. Er is volop uitdaging, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in de verschillende werkzaamheden die je kunt gaan uitvoeren.
 • Best belangrijk: een leuke stagevergoeding, vrije dagen én tijd voor je studie. Wij vinden je studie belangrijk. En daarnaast willen we graag dat jij lekker in je vel zit. Daarom krijg je bij ons ook twee vrije dagen per maand o.b.v. 40 uur, zodat je naast jouw stage en studie een beetje kan ontspannen.
 • Enthousiaste collega’s die informeel en open met elkaar werken aan het beste resultaat. Naast samen hard werken, ook veel samen lachen. #bepartofmore
 • Een mooie stage op je cv of in je portfolio waar je trots op kan zijn!
 • En er is meer... als je een nieuwe collega aandraagt voor een kantoor- of leidinggevende functie, ontvang je een bonus van € 1.000,- bruto. Cashen maar!

Solliciteer direct!

Solliciteer direct online via onze site: Stage Commercie & Administratie ICI PARIS XL Renswoude - Werken bij AS Watson 

Tot snel!

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

AS Watson Benelux

AS Watson Benelux

AS Watson is marktleider in health & beauty. Je kent onze winkelformules in de Benelux vast wel: Kruidvat, Trekpleister, Prijsmepper, ICI PARIS XL en Pour Vous. Je vindt ons in Nederland, België en Luxemburg.

AS Watson is onderdeel van de AS Watson Group. ’s Werelds grootste internationale health en beauty retailer met ruim 16.000 winkels, 12 retailmerken in 28 markten en meer dan 130.000 medewerkers wereldwijd. Voor het boekjaar 2022 heeft AS Watson Group een omzet van 22 miljard dollar geboekt. Elk jaar bedienen we meer dan 5,5 miljard klanten via ons O+O (offline plus online) netwerk en bieden hen hiermee een unieke winkelervaring.

We willen het elke dag nóg beter doen. Op deze manier blijven we succesvol en groeien we nog steeds. Dus kom maar op met je positieve energie en slimme ideeën!