Zomerstage Digital Marketing & PR bij bierbrouwer dit bedrijf in Amsterdam

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
 • Wanneer
  Mei 2024 20 - 52 weken 32 - 40 uur per week
 • Opleidingsniveaus
  HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
 • Stagesoorten
  Meewerkstage
 • Salaris
  Bespreekbaar
Taakomschrijving

dit bedrijf

Dit bedrijf is volop in ontwikkeling. Met veel trots brouwen wij al meer dan 150 jaar bier en groeien onze merken Duvel, Chouffe, Liefmans, Vedett en Brouwerij 't IJ gestaag in Nederland.

Werkzaamheden

Als stagiair Digital Marketing & PR houd jij je samen met de brandmanager bezig met alle online uitingen van de merken Duvel, Chouffe en Liefmans. Jij houdt je bezig met de social media strategie, het inplannen van de posts, schrijven van copy en het community management van onze fans. Daarnaast plan je activaties in met de (online) ambassadeurs van onze merken. De zomer is een drukke tijd en er zijn veel toffe evenementen en activaties. Dit varieert van een bezoek aan de brouwerij in België, de Gentse feesten tot het samenstellen van PR-pakketten.

Gewenste profiel

Je bent creatief en nieuwsgierig en hebt interesse in online marketing en sociale media. Je kunt sterke copy schrijven met een passende tone-of-voice. Je komt met vernieuwende ideeën en vind het leuk om op pad te gaan en content te creëren - zelf of bijvoorbeeld met een fotograaf. Je bent organisatorisch sterk en steekt de handen graag uit de mouwen. Wij houden van een proactieve houding en zelfstandigheid.

Wat bieden wij

Het werken bij een bierbrouwer heeft zo zijn voordelen. Naast de afwisselende werkzaamheden in je stage van 5-6 maanden (of langer), zijn er geregeld gezellige borrels, merkactivaties of feestjes van één van de Belgische merken of ons eigen Amsterdamse Brouwerij 't IJ. Je maakt onderdeel uit van het jonge marketingteam en kunt van alle onderdelen van marketing wat meekrijgen. Uiteraard krijg je een goede stagevergoeding en kun je de ijskast thuis vullen met onze heerlijke speciaalbieren.

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Duvel Moortgat

Duvel Moortgat

Duvel Moortgat is een onafhankelijke groep van authentieke ambachtelijke brouwerijen, vastbesloten om een leidende positie in te nemen in de speciaalbier markt. Tot onze brouwerijen behoren onder andere het Belgische Duvel, Chouffe en Liefmans, maar ook het Nederlandse Brouwerij 't IJ.

We investeren voortdurend in de brouwerijen met als doel: hoge kwaliteit behouden én nog verder verbeteren. Die zin voor kwaliteit is onlosmakelijk verbonden met een passie voor het brouwersvak.

Vanuit het kantoor in Amsterdam bedienen wij de markt in Nederland.