Producer bij allround fotografie & film studio.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
 • Wanneer
  Ingetrokken 12 - 26 weken 24 - 40 uur per week
 • Opleidingsniveaus
  HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
 • Stagesoorten
  Meewerkstage
 • Salaris
  € 300 - € 650 per maand
Taakomschrijving

Welkom bij dit bedrijf, dé creatieve hotspot voor fotografie en bewegend beeld!

Onze allround studio, gespecialiseerd in food-, verpakking- en reclamefotografie, bevindt zich op een steenworp afstand van het Centraal Station aan de Schiestraat 42 in hartje Rotterdam. Van supermarktverpakkingen tot tv-commercials en abri-advertenties in bushokjes, onze projecten schitteren overal.

Bij dit bedrijf combineren we de Rotterdamse werkethiek met een relaxte sfeer omdat we geloven dat het beste resultaat ontstaat wanneer je je op je gemak voelt.

Werkzaamheden

In de rol van producer bij dit bedrijf, ben jij de spil in het productieproces. 

Je draagt zorg voor een vlekkeloze uitvoering van operationele taken, waaronder het inplannen van interne en externe crew voorafgaand aan een shoot, het coördineren en aansturen van alle betrokkenen tijdens de productie, en het maken en versturen van callsheets. Met een scherp oog voor detail speel je een cruciale rol bij het adviseren van diverse ad-hoc beslissingen om de voortgang van het project te waarborgen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van de productiestatus in project management tools, waarmee je de workflow efficiënt organiseert en het team optimaal laat functioneren. 

Deze veelzijdige rol vereist niet alleen  kennis van het productieproces, maar ook uitstekende communicatieve vaardigheden en een proactieve benadering om het team naar een succesvol eindresultaat te leiden.

Gewenste profiel

Als echte aanpakker met een sterk organisatorisch vermogen ben jij stressbestendig en in staat om mensen aan te sturen, of je bent bereid dit te leren. Je begrijpt hoe je effectief met een budget moet omgaan en bent bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs. 

Bij dit bedrijf zoeken we een gedreven producer die niet alleen uitblinkt in operationele ondersteuning, maar tevens een verbindende en plezierige aanvulling vormt voor ons team.

Wat bieden wij

Dit bedrijf is een kleine studio waar je enorm veel kunt leren. Onze relaxte werkomgeving wordt gewaardeerd door zowel klanten als (oud) stagiaires. Hier krijg je de kans om als echte producer mee te draaien en bij te dragen aan de groei van ons bedrijf tijdens jouw stageperiode. We organiseren leuke productieuitjes en bieden dagelijks een heerlijke lunch aan, dus je kunt je broodtrommel thuislaten.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

 • Marketing, reclame & communicatie
 • Micro (1-9)
 • Rotterdam, Nederland