Ondernemende Business Development Stage bij Snelgroeiend Evenementenbureau in Utrecht

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Stage Business Development
 • Wanneer
  September 2024 19 - 26 weken 32 - 40 uur per week
 • Waar
 • Opleidingsniveaus
  HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
 • Stagesoorten
  Meewerkstage Afstudeerstage
 • Salaris
  € 300 per maand
Taakomschrijving

Ben jij ondernemend, kom je met creatieve oplossingen en heb je affiniteit met events en recreatie? Wil je daarnaast stage lopen bij een bedrijf waar je mag meedenken en doen, dus echt impact maken?

Dan zoeken wij jou! We zoeken een ondernemende stage Business Development die ons gaat helpen om ons aanbod van (city)games uit te breiden en deze in de markt te zetten.

dit bedrijf is onderdeel van de PUB Events familie en bevat naast dit bedrijf de labels QuizPub (www.quiz-…), OutdoorPub (…) en FEMZ (…). We zijn een jong snelgroeiend bedrijf en hard op weg om het beste creatieve recreatie- en eventbureau van Nederland te worden.

Onze missie is mensen verbinden door het creëren van een gezamenlijke herinnering. Wordt jouw stage ook een onvergetelijke herinnering waarbij je in een persoonlijke en gezellige sfeer jezelf ontwikkeld?

Dit willen we doen door 200.000 mensen per jaar een onvergetelijk event te laten beleven. Hiervoor bieden we verschillende soorten events aan voor bedrijven en groepen van …deelnemers.

Via ons label QuizPub bieden we momenteel een aantal (city)games aan. Denk aan Ontmasker de Mol of Escape the City. Deze games willen we uitbreiden en beter in de markt zetten.

Werkzaamheden

Je gaat samen met ons het aantal (city)games verder uitbreiden en daarnaast bestaande games in de markt zetten zodat we hier nog meer deelnemers mee kunnen verassen

Samengevat:

Uitbreiden assortiment

Op basis van marktscan identificeren van kansen in de markt

Kansen pakken door aanbod games te vergroten. Dit kan door aankopen van games, zelf ontwikkelen van games en bestaand assortiment uitbreiden naar andere steden

In de markt zetten

Door snelle iteraties en experimenten (Lean StartUp / Growth Hacking methode) bepalen welke kanalen en aanpak het beste werkt

Games zichtbaar maken op website en via online kanalen

Ontwikkelen nieuwe partnerships met platformen, hotelketens of andere aanbieders van recreatie activiteiten.

Event team ondersteunen bij verkoop van games

Gewenste profiel

We zijn op zoek naar een ondernemende student, die initiatief pakt en doorgaat als het tegen zit. Een student die creatief meedenkt en meewerkt in ons jonge bedrijf:

Verder heb je de volgende kwalificaties

Minimaal HBO opleiding of denkniveau in commerciële / marketing / communicatie richting. Bijvoorbeeld creative business

In staat om strategisch te denken en sterk in executie

Schrijft vlot en foutloos Nederlands

Affiniteit met online marketing / Digital Savy.

Basiskennis van Adobe Photoshop is een pré

Zelfstandig en leergierig

Wat bieden wij

Wij bieden jou een plek om van dichtbij ondernemerschap te ervaren en een jong creatief bedrijf te zien groeien.

Een gezellige werkplek waar veel ruimte is voor zelfstandigheid, maar waar je ook tijdens het hele proces begeleid wordt

Een stagevergoeding van €300 per maand.

Kans op betaalde (bij)baan na afloop van de stage. Enkele oud stagiaires zijn nog steeds werkzaam bij ons

Mogelijkheid om je stage te combineren met je afstudeeronderzoek

Kantoor in ./Utrecht (de nieuwe start-up / scale-up hub van Utrecht) met goede bereikbaarheid. Ons kantoor is ca. 10 minuten met tram / bus vanaf Utrecht Centraal

Leuke en inspirerende events naast en tijdens het werk (creatieve lunch, bezoek en deelname workshops, event programma ./Utrecht)

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

artpub

artpub

ArtPub is het bekenste label van ons snelgroeiend bedrijf. Naast ArtPub voeren we de labels QuizPub, OutdoorPub en PUB Events. We hebben de ambitie om het entertainment merk van Nederland te worden. We staan voor verbinden van plezier, creativiteit, horeca, consumenten en bedrijven. Dit doen we door het organiseren van verschillende soorten events. Denk hierbij aan creatieve workshops als schilderen, graffiti, handletteren tot aan Pubquizzen, city-games, festivals en sinds kort ook Outdoor en Actieve events.