Uitdagende Marketing, Content & Social Media stage bij internationaal sieradenbedrijf in Haarlem

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
 • Wanneer
  September 2024 17 - 26 weken 32 - 40 uur per week
 • Opleidingsniveaus
  MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
 • Stagesoorten
  Meewerkstage Afstudeerstage
 • Salaris
  € 300 - € 450 per maand
  Korting op sieraden
Taakomschrijving

Dit bedrijf is sinds 2015 een toonaangevende naam in de gepersonaliseerde sieraden industrie. We zijn actief in verschillende landen, en groeien hard!

Met ons team, volledig bestaande uit energieke jonge vrouwen die graag het verschil maken, lukt het ons om een heel mooi betekenisvol product af te leveren. Dit zie je duidelijk terug in onze klantervaringen: dit bedrijf staat in de top 10 van best gewaardeerde sieraden bedrijven in Nederland, en heeft een hoge Trustpilot score.

Werkzaamheden

Wij hebben twee plekken beschikbaar september! Wij zijn op zoek naar iemand die veel wil leren op het gebied van (online)marketing en social media. Nadat je actief getraind bent, krijg je samen met collega’s de verantwoordelijkheid voor het vormgeven, plannen en analyseren van onze online marketing: social media/google advertising uitingen en campagnes, nieuwsbrieven en social kanalen (influencer marketing).

Tevens help je mee met het creëren en bewerken van benodigde content, samen met de designers en marketeers.

Je komt te werken in een jong team (100% vrouwen, dus heel gezellig;)) met korte lijnen, en je schakelt regelmatig met operations, digital marketing (social media) en de productie afdeling.

Gewenste profiel

 • Beschikbaar vanaf sept voor minimaal 4 dagen per week 
 • Een relevante HBO-opleiding (Grafische MBO toppers ook welkom!)
 • Ervaring met de Adobe programma's en/of Canva is een pre
 • Beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Accuraat, zelfstandig en proactief
 • Passie voor sieraden en social media

Wat bieden wij

Voor deze stage ontvang je een goede stagevergoeding & eventuele reiskostenvergoeding. Daarnaast krijg je een sieraad naar keuze bij aanvang en hoge kortingen op sieraden gedurende je stage. We hebben een prachtig kantoor en atelier mét rooftop voor onze wekelijkse vrijdagmiddagborrels!

Ben jij degene die we zoeken? Mail dan nu je motivatiebrief en CV naar katrien@mamaloves.com of solliciteer!

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

MAMALOVES

MAMALOVES

Kom stage lopen bij het leukste sieraden bedrijf van Nederland! Het sieradenlabel MAMALOVES, opgericht in 2015, maakt gepersonaliseerde sieraden die ieder een eigen verhaal vertellen. Vanuit het MAMALOVES atelier in Haarlem worden onze sieraden in binnen- en buitenland verkocht via mamaloves.com. Een afwisselende en uitdagende stage-omgeving waarbij geen enkele dag hetzelfde is. Maak van dichtbij mee hoe het is om in een snelgroeiende internationale e-commerce organisatie te werken, en solliciteer op een van de openstaande vacatures!