Stage IT beschikbaar bij dit bedrijf in Amsterdam

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Stagiair IT
 • Wanneer
  Ingetrokken 10 - 26 weken 32 - 40 uur per week
 • Opleidingsniveaus
  HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
 • Stagesoorten
  Meewerkstage Afstudeerstage
 • Salaris
  € 500 per maand
Taakomschrijving

Ben jij een IT-student met een passie voor webapplicatie ontwikkeling? Wil je graag werken aan een uitdagend project binnen een jong en innovatief bedrijf? Dan is dit bedrijf op zoek naar jou!

dit bedrijf, gevestigd in Amsterdam-Oud West vlakbij het prachtige Vondelpark, is een dynamisch e-commerce bedrijf dat zich richt op de automotive sector. Wij zijn op zoek naar enthousiaste IT-studenten die ons willen helpen bij het ontwikkelen van een webapplicatie voor intern gebruik.

Werkzaamheden

Als stagiair IT - Webapplicatie Ontwikkeling bij dit bedrijf krijg je de kans om betrokken te zijn bij een interessant project. Je zult werken aan de ontwikkeling van een webapplicatie die verschillende interne processen automatiseert en optimaliseert. Je zult samenwerken met ons ervaren IT-team en je krijgt de ruimte om je eigen ideeën en creativiteit in te brengen.

Gewenste profiel

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde IT-studenten die zich herkennen in het volgende profiel:  

 • Je volgt een studie in de richting van IT, Informatica, Software Engineering of een vergelijkbare studie.
 • Je hebt kennis van webontwikkelingstechnologieën zoals HTML, CSS, JavaScript en ervaring met een framework zoals React of Angular.
 • Je bent creatief, proactief en hebt een probleemoplossend vermogen.
 • Je hebt oog voor detail en streeft naar kwaliteit in je werk.
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Wat bieden wij

Als stagiair IT - Webapplicatie Ontwikkeling bij dit bedrijf krijg je de mogelijkheid om waardevolle ervaring op te doen in een professionele en innovatieve werkomgeving. Je werkt samen met ons enthousiaste team van professionals die jou graag ondersteunen en begeleiden tijdens je stageperiode. Daarnaast bieden wij:  

 • Een uitdagend project waarin je je vaardigheden kunt ontwikkelen.
 • De mogelijkheid om je eigen ideeën en creativiteit in te brengen.
 • Een informele en collegiale werksfeer.
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken.
 • Een passende stagevergoeding.

Ben jij klaar om je IT-skills in de praktijk te brengen en wil je graag stagelopen bij EuroStocks? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar vacatures@eurostocks.com onder vermelding van "IT Stage - Webapplicatie Ontwikkeling". Heb je nog vragen over deze stagevacature? Neem dan gerust contact met ons op via dezelfde e-mail.

We kijken uit naar je sollicitatie en hopen je snel te ontmoeten!

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

EuroStocks B.V.

EuroStocks B.V.

Eurostocks is een e-commerce bedrijf dat automotive bedrijven in contact brengt met kopers uit heel Europa. Dit doet Eurostocks door advertenties van voertuigen, onderdelen en accessoires (banden) door te plaatsen naar relevante Europese automotive advertentieplatforms. Vervolgens integreert Eurostocks het aanbod op zijn eigen ‘open marketplace’ EuroStocks.com en haar partner websites binnen de Adevinta Group. Op deze manier kunnen verkopers hun voorraad onder de aandacht brengen bij 25 miljoen unieke bezoekers per maand en hebben kopers toegang tot een aanbod van ruim 2 miljoen voertuigen en 2 miljoen onderdelen en accessoires.