Online automotive stage bij dit bedrijf in Amsterdam!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
E-commerce, Sales en Marketing.
 • Wanneer
  September 2024 9 - 26 weken 40 uur per week
 • Opleidingsniveaus
  HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
 • Stagesoorten
  Meewerkstage Afstudeerstage
 • Salaris
  € 500 per maand
Taakomschrijving

Heb jij een passie voor automotive én online? Heb je wel eens van … en … gehoord? Weet je het verschil tussen een AMG en een M-pakket? Wil je werken bij een jong en innovatief bedrijf? Je bezig houden met serieuze én ambitieuze plannen? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres!

Werk samen met ons op kantoor in Oud-West, vlakbij het Vondelpark in Amsterdam. Met een jong en enthousiast team van tien medewerkers en een gemiddelde leeftijd van 30 jaar. Dagelijks verse lunch op tafel, elke maandagmiddag sporten met een personal trainer bij de buren van BodyTime én op vrijdagmiddag met mooi weer de (kantoor)boot op!

dit bedrijf serviced 1000 autobedrijven die in totaal 250.000 voertuigen, onderdelen en banden Europees adverteren en doorplaatsen op Adevinta partners, zoals …, … en …. Dit bedrijf draagt bij aan duurzaamheid door circulariteit te stimuleren. Dit bedrijf zet software in om de hergebruik van onderdelen en levensverlenging van voertuigen te stimuleren.

Werkzaamheden

Werkzaamheden bij dit bedrijf zijn heel divers. Dat is ook het leuke van deze functie. Webshops bouwen, klanten benaderen, processen optimaliseren, het doen van aanbevelingen en content creëren via social media; je krijgt een inkijkje in verschillende processen en heb daarbij een helicopterview. Kun jij je vinden in deze werkzaamheden en ben je enthousiast over ons bedrijf? Dan gaan we graag met je in gesprek.

Gewenste profiel

Je bent commercieel vaardig, collegiaal en hebt een rijbewijs. Verder zijn je kwalificaties afhankelijk van je studie en opdracht. Ben je tussen de twee en zes maanden beschikbaar en volg je een studie in sales, e-commerce of marketing? Heb je talent, ambities en potentie? Dan komen we graag met je in contact!

Wat bieden wij

Je gaat stage lopen bij een jong en innovatief bedrijf, bezig met serieuze en ambitieuze plannen. Er heerst een informele werksfeer; work hard, play hard. Verder staat er elke dag een verse lunch voor je op tafel.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden over een stage bij EuroStocks? Stuur je CV en motivatie op naar vacatures@eurostocks.com.

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

EuroStocks B.V.

EuroStocks B.V.

Eurostocks is een e-commerce bedrijf dat automotive bedrijven in contact brengt met kopers uit heel Europa. Dit doet Eurostocks door advertenties van voertuigen, onderdelen en accessoires (banden) door te plaatsen naar relevante Europese automotive advertentieplatforms. Vervolgens integreert Eurostocks het aanbod op zijn eigen ‘open marketplace’ EuroStocks.com en haar partner websites binnen de Adevinta Group. Op deze manier kunnen verkopers hun voorraad onder de aandacht brengen bij 25 miljoen unieke bezoekers per maand en hebben kopers toegang tot een aanbod van ruim 2 miljoen voertuigen en 2 miljoen onderdelen en accessoires.