Stage business analist Corporate Finance bij dit bedrijf!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Stagiair(e)/ business analist Corporate Finance
 • Wanneer
  Augustus 2024 17 - 24 weken 16 - 24 uur per week
 • Waar
 • Opleidingsniveaus
  WO-Bachelor WO-Master
 • Stagesoorten
  Meewerkstage
 • Salaris
  € 625 per maand
  Op basis van 40-urige werkweek
Taakomschrijving

Heb jij interesse om met een werkstage in deeltijd je kennis van Corporate Finance te versterken? Studeer je op academisch niveau (Bedrijfs)economie en vind je het leuk om ‘hands on’ en echt betrokken te zijn bij fusie- en overname transacties?

Bij dit bedrijf zoeken wij versterking van ons team voor 2 à 3 dagen. Je werkt concreet op een aantal opdrachten en ondersteunt bij de opzet van de groeiende praktijk. Je hebt extern contact met klanten. Vereiste interesse en kennis op het vlak van Corporate Finance is essentieel.

Werkzaamheden

 • Je bent direct betrokken bij de opdrachten. maken van Informatie memoranda en waarderingen. Ook doen wij veel searches in bepaalde bedrijfstakken. dit is allemaal bedrijfseconomisch werk;
 • ondersteunen van de corporate finance praktijk zoals bewerken van de website en het schrijven van inhoudelijke artikelen/blogs;
 • Aan het einde van je stageperiode mag je mee naar de klant.

Gewenste profiel

 • Corporatie finance of bedrijfseconomie;
 • Bedrijfseconomie;
 • Bedrijfskunde.

Wat bieden wij

Partime stage

De stagiairs bij Clifton Finance hebben veel geleerd en gaan goed beslagen ten ijs naar een volgende stage of eerste baan.

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Clifton Finance

Clifton Finance

Heb jij interesse om met een werkstage in deeltijd je kennis van Corporate Finance te versterken? Studeer je op academisch niveau (Bedrijfs)economie en vind je het leuk om ‘hands on’ en echt betrokken te zijn bij fusie- en overname transacties?

Bij Clifton Finance zoeken wij versterking van ons team voor 2 à 3 dagen vanaf januari 2023. Je werkt concreet op een aantal opdrachten en ondersteunt bij de opzet van de praktijk. Je hebt extern contact indien nodig. Vereiste interesse en kennis op het vlak van Corporate Finance is essentieel. Een zeer grote behendigheid met Powerpoint, Wordpress, Pages en Excel is een must. Wij werken in een Apple omgeving.

Clifton Finance is een echte gespecialiseerde boutique die zich richt op de DGA's en familieondernemingen. Wij werken informeel en vernieuwend. Wil je onderdeel zijn van dit team stuur dan je CV op naar welkom@cliftonfinance.com. Wij werken vanuit Naarden Vesting dat goed bereikbaar is met het openbaar vervoer.

Clifton Finance staat voor een vernieuwende aanpak zowel bij fusie- en overname advies als voor advies aan familiebedrijven. Klanten kunnen gebruik maken van de kennis en expertise die in 30 jaar is opgebouwd. Wij hebben een klein ervaren team en werken waar dat nodig is met specialisten uit ons netwerk die elkaar met weinig woorden verstaan. Clifton Finance staat voor een efficiëntere aanpak door gebruik te maken van nieuwe (digitale) technieken die tijd besparen en ondersteunen in de communicatie en in het proces.