Finance stage beschikbaar in Nijmegen (Vergoeding)

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Stagiaire Finance afdeling Nijmegen
 • Wanneer
  Ingetrokken 10 - 25 weken 32 - 40 uur per week
 • Opleidingsniveaus
  MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor
 • Stagesoorten
  Meewerkstage
 • Salaris
  € 400 - € 500 per maand
  Voor deze vacature ontvang je een stagevergoeding van 400/450 euro.
Taakomschrijving

Dit bedrijf is een toonaangevend systeemintegrator en installatiebedrijf, gespecialiseerd in ontwerp & engineering, productie, kwalificatie en constructie van vloeistof- en gastoevoersystemen, met de nadruk op ultrahoge zuiverheidstoepassingen. Wij bedienen de halfgeleider-, lucht- en ruimtevaartindustrie, chemie & farmacie, materialen (zonne-energie, optica, LED’s, enz.), voedingsmiddelen en olie & gas, en zijn de voorkeursleverancier van hightech OEM’s geworden. Opgericht in 1909 en sinds 2011 onderdeel van Aalberts (beursgenoteerd), zijn wij gevestigd in Nijmegen.

Werkzaamheden

Met klanten als ASML, VDL, ASM, Carl Zeiss, NXP, etc. lijkt deze groei de komende jaren niet minder te worden. Op dit moment is dit bedrijf op zoek naar een versterking op de financiële afdeling. Je zult samenwerken met drie andere administrateurs en drie financial/business controllers. De stagiaire zal zich in het begin met name focussen op het crediteurenbeheer. Jouw dagelijkse taken bestaan uit: - Boeken en controleren van inkoop- en goederenfacturen - Boeken en controleren van urenfacturen - Zorgen voor tijdige betalingen naar onze leveranciers - Verwerken leveranciersvragen - Diverse administratieve & ad-hoc activiteiten Indien de kennis en kunde van de stagiaire dit toelaat, zullen wij nog extra taken toevoegen aan het takenpakket.

Gewenste profiel

Om deze meewerkstage succesvol in te vullen, moet je over de onderstaande vaardigheden beschikken: - Je hebt affiniteit met bedrijfsadministratie - Je bent een harde werker - Je bent punctueel - Je beschikt over goede Nederlandse en Engelse communicatievaardigheden

Wat bieden wij

De financiële afdeling begeeft zich op dit moment in een implementatietraject van de factuurscanning. Een dergelijk traject is voor een stagiaire een leerzaam ervaring. Daarnaast groeit dit bedrijf in een recordtempo om haar klanten te bedienen. Dit betreffen zowel nationale- als internationale bedrijven. Dit zorgt voor een dynamische omgeving waarin een breed scala aan werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Je hoeft nooit stil te zitten.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

 • Micro (1-9)
 • Nijmegen, Nederland