Stagiair(e) Bucketlist Consultant - dit bedrijf Amsterdam

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
 • Wanneer
  Ingetrokken 10 - 26 weken 32 - 40 uur per week
 • Opleidingsniveaus
  HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
 • Stagesoorten
  Afstudeerstage Meewerkstage
 • Salaris
  € 310 per maand
Taakomschrijving

vijf maanden volwaardig mee in het bedrijf. In deze periode ben je medeverantwoordelijk voor het klantcontact vanaf het moment dat de klant een aanvraag indient, totdat er een meeting is ingepland met de Bucketlist Consultant of Reisspecialist met de juiste expertise. Jij plant deze meetings in en let er daarbij op dat agenda's van collega's niet te vol lopen. Ook zorg je ervoor dat de klantgegevens correct en tijdig in het CRM-systeem worden verwerkt. Daarnaast ondersteun je je collega’s bij het maken van reisvoorstellen en draaiboeken voor geboekte reizen. Dit zijn voornamelijk reizen voor studie- en studentenverenigingen en hun disputen en jaarclubs, maar het kunnen ook bedrijfsreizen zijn. Wanneer je stage loopt in het najaar, help je vooral bij het uitwerken van de offertes: de reisvoorstellen. Als je in het voorjaar stage loop, dan zul je je vooral bezighouden met het werken aan draaiboeken. Dit zijn zo gedetailleerd mogelijke tijdschema's van een reis, inclusief beschrijvingen en foto’s van bijvoorbeeld de activiteiten. Verder woon je reisgesprekken met klanten bij om hun wensen en behoeftes met betrekking tot een reis te bespreken. Afhankelijk van je voorkeur sluit je aan bij een van de vier Regiotafels: teams bestaande uit Bucketlist Consultants en Reisspecialisten met eenzelfde specialisme. Binnen dit bedrijf zijn er vier Regiotafels, namelijk Mexico/Guatemala/Belize, Latijns-Amerika, Azië & Other en Europa. Ook heb je de mogelijkheid je bezig te houden met reizen van XL-groepen, die niet aan een regio gebonden zijn, maar bedoeld zijn voor groepen met meer dan 200 man. Je krijgt een-op-een begeleiding van een Senior uit de Regiotafel waar jij werkzaam bent.

"Als je een passie hebt voor reizen, het leuk vindt om te werken met studenten en je het een uitdaging vindt om zelfstandig en georganiseerd te werken binnen een jong team, dan is dit een stage voor jou."

Werkweek

"Op een leuke dag werk je gezellig samen met je team aan reisvoorstellen en draaiboeken en hebben jullie aansluitend een gezamenlijke lunch. Ook woon je verschillende meetings met klanten bij."

"Op een mindere dag werk je vooral aan reisvoorstellen die op elkaar lijken, bijvoorbeeld omdat de bestemming hetzelfde is. Gelukkig organiseert dit bedrijf reizen voor over de hele wereld, dus is er meestal meer afwisseling in je werk!"

Voorbeeld uit de praktijk

"Je hebt een deadline deze week: vijf reisvoorstellen moeten af. Hoe ga je te werk?"

Bij dit bedrijf wordt er naar de klant toe gecommuniceerd dat zij hun voorstel binnen twee à drie weken kunnen verwachten. Dit verwachtingsmanagement is erg belangrijk, dus streef je ernaar om je aan deze deadline te houden. Soms zijn er ontzettend veel klanten tegelijk die graag hun voorstel willen zien, waardoor je workload kan oplopen. Het is daarom extra belangrijk om goed je eigen planning in de gaten te houden en duidelijk aan te geven of het je lukt om je werkzaamheden op tijd af te ronden. Op deze manier kunnen collega’s je helpen bij het halen van de deadlines en het tijdig inlichten van klanten over de voortgang van hun voorstellen.

Groeipad

Door het groeien van dit bedrijf ontstaan er ook voor de werknemers steeds meer doorgroeimogelijkheden. Er is ruimte voor eigen ideeën en er zijn elke dag verschillende situaties waar je veel van leert!

Werkzaamheden

 • 30% Klantgegevens verwerken in CRM-systeem
 • 30% Reisvoorstellen en draaiboeken maken
 • 20% Contact met klanten en leveranciers
 • 10% Ad hoc-werkzaamheden
 • 10% Intern overleg

Gewenste profiel

 • Ingeschreven bij een hbo-/wo-opleiding
 • Goede beheersing Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift
 • Goed kunnen plannen en organiseren
 • Sterke communicatieve vaardigheden
 • Energiek, overtuigend, klant- en resultaatgericht

Wat bieden wij

 • Stagevergoeding van €310 bruto p/m
 • 32-urige werkweek gedurende een stageperiode van 5 maanden
 • 5 vakantiedagen
 • Een-op-een begeleiding door Senior Bird
 • Laptop, gratis lunch en de mogelijkheid om te sporten onder werktijd

Werken bij Bohemian Birds

Bohemian Birds bestaat uit een team van bevlogen reisspecialisten die jouw wereld verrijken met onvergetelijke groepsreizen. Of je nou een lustrum wilt vieren, je team vleugels wilt geven of je horizon wilt verbreden, wij zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld. Met Bohemian Birds maak je herinneringen voor het leven.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bohemian Birds

Bohemian Birds

Wij zijn Bohemian Birds. Een team van bevlogen reisspecialisten op een missie: Jouw wereld verrijken met groepsreizen die net even anders zijn. Als je samen reist, kijk je anders naar je omgeving.
Je verlegt je grenzen, en maakt herinneringen voor het leven.

Of je nou een lustrum wilt vieren, je team vleugels wilt geven of je horizon wilt verbreden; Wij zorgen dat je precies komt waar je wilt zijn, én dat alles tot in de puntjes is geregeld. Samen met onze lokale partners nemen we je mee op een totaalervaring van wereldniveau, vol onvergetelijke plekken en momenten. Volledig afgestemd op jullie wensen. En net als van reizen, houden we van mensen. Daarom kijken we altijd verder dan de bestemming; het is ons doel om jullie groep naar nieuwe hoogten te brengen. Want er is niets mooier dan samen grenzen verleggen.

De mogelijkheden zijn eindeloos, dus waar wil je heen?