Gezocht student marketing en communicatie voor gezondheidspraktijk

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
 • Wanneer
  Ingetrokken 10 - 20 weken 16 - 24 uur per week
 • Opleidingsniveaus
  MBO niveau 3 MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor
 • Stagesoorten
  Meewerkstage Afstudeerstage
 • Salaris
  Bespreekbaar
Taakomschrijving

Vacature: Stagiair(e) Marketing en Communicatie

Ben jij een ambitieuze student met een passie voor marketing en communicatie? Zoek je een uitdagende stageplek waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen in een dynamische omgeving? Dan is deze stage bij onze gezondheidspraktijk wellicht iets voor jou!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) Marketing en Communicatie om ons team te versterken. Als stagiair(e) ben je verantwoordelijk voor het beheren van onze social media-accounts en het aanvullen van content voor onze website. Onze praktijk heeft recentelijk een transformatie ondergaan van een chiropractiepraktijk naar een multidisciplinaire praktijk. Nu is het tijd om onze nieuwe identiteit en diensten onder de aandacht te brengen van een breder publiek.

Werkzaamheden

Taken en verantwoordelijkheden: - Beheren en updaten van onze social media-kanalen (Facebook, Instagram, LinkedIn, etc.). - Ontwikkelen van creatieve en engaging content om de interactie met onze doelgroep te vergroten. - Het schrijven van blogposts, nieuwsbrieven en andere content voor onze website. - Assisteren bij het opstellen en uitvoeren van marketingcampagnes. - Monitoren en analyseren van de resultaten van onze marketinginspanningen.

Gewenste profiel

Profiel van de ideale kandidaat: - Je volgt een relevante opleiding op het gebied van marketing, communicatie of een vergelijkbaar vakgebied. - Je hebt affiniteit met gezondheid en welzijn. - Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. - Je bent creatief, proactief en hebt oog voor detail. - Je kunt zelfstandig werken maar functioneert ook goed in een team. - Ervaring met social media-beheer en contentcreatie is een pre, maar geen vereiste.

Duur: 20 uur per week, voor een periode van minimaal 3 maanden.

Ben jij klaar om jouw marketing- en communicatieskills in de praktijk te brengen en een waardevolle bijdrage te leveren aan onze gezondheidspraktijk? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar …

Wat bieden wij

Wij bieden: - Een inspirerende en dynamische werkomgeving binnen een groeiende multidisciplinaire praktijk. - De mogelijkheid om hands-on ervaring op te doen op het gebied van marketing en communicatie. - Begeleiding en ondersteuning van ervaren professionals in het vakgebied. - Ruimte voor eigen initiatief en creativiteit. - Flexibele werktijden.

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

dePrakijk.

dePrakijk.

Welkom bij dePraktijk, centrum voor bewegen en gezondheid. Wij geloven in de kracht van samenwerking tussen verschillende disciplines om jou de best mogelijke zorg te bieden, allemaal onder één dak.

Ons team van toegewijde professionals omvat experts in chiropractie, massage, coaching, yin yoga therapie en personal training. Samen delen we een visie: jou helpen een evenwichtige en gezonde levensstijl te bereiken.

Daarnaast zijn we voortdurend bezig onze praktijk verder uit te bouwen met nieuwe disciplines die complementair zijn aan het huidige team. Dit om u zo goed mogelijk bij te kunnen staan voor een betere gezondheid met minder klachten.