Accountmanager (Stage) gezocht bij dit bedrijf!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Accountmanager (Stage)
  • Wanneer
    Ingetrokken 10 - 26 weken 32 - 40 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage Meewerkstage
  • Salaris
    € 400 - € 1000 per maand
Taakomschrijving

Altijd op zoek naar goede deals, zit je in de afrondende fase van je studie en ben je commercieel ingesteld? Dan is deze vacature als Accountmanager (stage) precies de springplank die jij zoekt!

Werkzaamheden

Als Accountmanager in de dop, zit je bij ons nooit stil. Sterker nog, jij bent de aanjager van alles wat wij doen. Je genereert leads via LinkedIn, mails en aan de telefoon. Heb je de beslisser aan de lijn? Dan heb jij de drive en commerciële skills, om directeuren te overtuigen van onze dienstverlening. Tegelijkertijd leren wij jou alle fijne kneepjes van de sales, van het maken van een afspraak, tot en met het closen van de deal. En alles ertussenin. Jij gaat namelijk ook regelmatig met onze accountmanagers buitendienst op pad, en krijgt zelfs één van de accountmanagers als buddy. Op die manier wordt je iedere dag een beetje beter in de sales.

Wij vinden het belangrijk dat jij veel leert op je stage, we verwáchten zelfs dat je met eigen initiatief komt. Daarom geven we ook veelvuldige salestrainingen, waardoor jij nog beter in het vak wordt. Tijdens de lunch en aan het eind van de dag ontspannen we samen met een potje pingpong, darts of pool!

Gewenste profiel

  • Zit je in het 3e of 4e jaar van je studie Accountmanagement of iets in die richting;
  • Ben je proactief, initiatiefrijk en resultaatgericht;
  • Is jouw communicatie sterk.

Wat bieden wij

Bij dit bedrijf geef je een kickstart aan je sales-carrière. Via interne trainingen wordt je zo snel mogelijk opgeleid tot volwaardig accountmanager. Ook niet onbelangrijk: we doen graag leuke dingen met elkaar, tijdens én na werkuren. Daarnaast bieden we jou:

  • Een goede stagevergoeding;
  • Gemiddeld tussen de €400,- en €1000,- bonus per maand;
  • De ultieme start van je salescarrière: het liefst hebben we je zo snel mogelijk in de buitendienst;

Wie zijn wij?

Wij zijn Pro Contact. Via het RPO-model werven wij nieuwe collega’s voor bedrijven door heel Nederland—en zelfs daarbuiten. Dit doen we vanuit onze vestigingen in Amsterdam, Den Bosch en Antwerpen. We searchen, screenen en adverteren over allerlei social media kanalen. Daarvoor schrijven we creatieve teksten en maken we beelden die écht aanspreken. Zo weten we de doelgroep voor elke branche te bereiken!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Pro Contact B.V.

Pro Contact B.V.

Pro Contact is opgericht in 2012 en sindsdien uitgegroeid tot full service B2B campagnebureau. Voor onze klanten ontwikkelen wij branding- en conversiegerichte content die prikkelt. Die content wordt via alle mogelijke kanalen naar de doelgroep gebracht en samen met onze telemarketing afdeling dragen we zorg voor het eindresultaat: succesvolle trajecten voor onze klanten. We werken hard, maar tussen het werk door vinden we rust in onze eigen woonkamer waar we graag poolen of een potje ping pong spelen. Lunchen doen we lekker samen en op vrijdagmiddag borrelen we gezellig met het team. De werksfeer is informeel en professioneel.