Stage productie beschikbaar in Amsterdam!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Productie s
 • Wanneer
  Ingetrokken 10 - 24 weken 32 - 40 uur per week
 • Opleidingsniveaus
  MBO niveau 3 MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor
 • Stagesoorten
  Meewerkstage
 • Salaris
  Bespreekbaar
Taakomschrijving

Wij als dit bedrijf houden ons bezig met de productie van creatieve concepten van projecten en contents voor agency 's, merken, bedrijven en artiesten.

Werkzaamheden

De stagiair zal hierbij nauw betrokken worden. Je moet dan denken aan het meelopen op de set van een draaidag, het meekijken tijdens het filmen, het zelf maken van beelden 'behind the scene' om deze weer te gaan gebruiken voor social media, het bewerken en monteren van beeld en geluid. Verder zal de stagiair een eigen werkplek krijgen met bureau en mag hij gebruik maken van een gesloten ruimte, wanneer hij wat meer rust en stilte nodig heeft. Uiteraard is er ook een ruimte op onze locatie waar beeld en geluid wordt bewerkt en gemonteerd. Onder begeleiding mag de stagiair hier ook gebruik van maken.

Gewenste profiel

De stagiair is sociaal , werkt graag in een team, is creatief en heeft oog voor details.

Wat bieden wij

Wij als dit bedrijf bieden een leuke stageplek binnen een hecht team en streven ernaar om een gemoedelijke en relaxte sfeer te creëren binnen ons bedrijf. Elke dag staat er een gezonde lunch voor je klaar en krijg je een eigen werkplek. Als er een goede klik is en er tijdens de stageperiode een goede inzet en ontwikkeling is getoond dan zijn er zeker doorgroeimogelijkheden.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

 • Micro (1-9)
 • Amsterdam, Nederland