Online Marketing & Communicatie stage in Amsterdam

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Junior Marketeer / Creative
 • Wanneer
  September 2024 18 - 26 weken 32 - 40 uur per week
 • Waar
 • Opleidingsniveaus
  MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
 • Stagesoorten
  Meewerkstage
 • Salaris
  Bespreekbaar
Taakomschrijving

Hi there! Ben je het al zat om door al die saaie vacatures te bladeren en ben je al drie keer bijna over je nek gegaan bij “wij bieden jou een inspirerende werkplek mét een gave pinpongtafel”… dan moet je zeker even verder lezen. Wij zijn namelijk opzoek naar mensen zoals jij, die net even anders denken en durven te doen.

Oh je dacht dat je koffie ging zetten en het vuilnis weg moest brengen tijdens je stage? Dan heb je het mis. Wij houden niet van koffie. En ok, het zou chill zijn als jij ook een keer die zak buiten zet. Maar we kunnen jouw expertise veel beter gebruiken voor onze online marketing. Zoals je weet zijn billboards met slappe slogans langs de weg passé en zetten wij vol in op social media, online advertising en e-mailmarketing. Zijn we best goed in maar vernieuwende ideeën van jou zijn meer dan welkom.

**Ja ok leuk, maar wat ga ik nou precies doen dan? **

Goede vraag. Houd die nieuwsgierigheid vast. Je gaat ons namelijk helpen met onze dagelijkse online marketing en het uitrollen van nieuwe campagnes, over de gehele breedte. Je bedenkt die ene slogan die wél blijft hangen, hebt daar meteen een visioen bij hoe dat er visueel uit zou kunnen zien en haakt on-the-spot een groepje influencers aan die de campagne gaan promoten. “Moeten we er niet een blog bij schrijven die we kunnen delen met de pers”, heerlijk idee! Je pakt pen en papier erbij om deze aan de kant te schuiven, want dat blogje tik je natuurlijk gewoon op je computer uit. Morgen is er een content shoot voor beeldmateriaal voor op onze socials, waar je alles voor geregeld hebt... spannend wel. Tussen de regels door stuur je er nog wat pakketjes uit, voeg je een nieuw product toe op de website, scherpt een advertentie nog wat aan en beantwoord een DM’tje met een lastige vraag op Instagram. Wij staan naast je met enorme palmbladeren te wapperen en voeren je geen druiven maar smeuïge eiwitreepies. Zie je jezelf al zitten? Ja wij dus ook.

Check-check, dubbel check?

Je hebt een spelfout gevonden in deze vacature en tikt ons op de vingers

Je weet onze tone of voice haarfijn aan te voelen en eigen te maken

Je durft nieuwe concepten uit te werken (af en toe op je bek gaan hoort daar bij)

Je ogen gaan glunderen van stamppot én gelikte communicatie

Je hebt de power om iets snel en adequaat te organiseren als het nodig is

Je woont in of vlakbij de mooiste stad van Nederland: Amsterdam

Je krijgt een +1 achter je naam als je overweg kunt met content creatie (fotografie, design, video bewerking), maar het is zeker geen vereiste!

Natuurlijk krijg je van ons een fijne stagevergoeding. Die Apple AirPods en dat veel te dure Spotify abonnement moeten toch ergens van bepaald worden, right? Het wordt een echte meewerkstage, waarin je vooral veel gaat doen en echt een bijdragen kunt leveren aan het team. Uiteraard is er ruimte om jouw eventuele schoolopdracht uit te werken en begeleiden we je in alles. Je veters moet je wel echt even zelf strikken.

Wij zijn dit bedrijf.

En we hebben ons nog helemaal niet aan je voorgesteld. In januari bestaan we een kleine 4 jaar en helpen we iedere dag opnieuw mensen die een gezonde levensstijl willen hanteren met onze expertise en producten. We hebben een uniek concept, waar we je graag meer over vertellen face-to-face, en zijn we hard op weg om steeds meer harten te veroveren en verspilling een halt toe te roepen. Ook staan we aan de vooravond van een rebranding van ons merk, waarbij we ons nog verder distantieren van onze concurrenten en onze eigen plek op gaan eisen. Online marketing en communicatie zijn daarin mega belangrijk voor ons. We kunnen jouw hulp goed gebruiken om al het online verkeer in goede banen te leiden en de hele markt op zijn kop te zetten. Wat we allemaal nog meer doen willen we best een keertje uitleggen aan je hoor, maar grote kans dat je allang onze website en Instagram hebt gecheckt…

Als je nu nog steeds aan het lezen bent wordt het echt tijd voor actie

Verras ons met jouw sollicitatie en laat die standaard brief die je van school moest schrijven maar achterwegen. Laat zien wie je écht bent en voeg alleen je CV toe als je er een goede mop bij kunt vertellen. Stuur dit alles naar naar ons op en we komen snel bij je terug met een reactie. Pinky promise.

Werkzaamheden

 • Online- en offline communicatie
 • Social Media Management
 • Influencer Management
 • Customer Service
 • Community Building
 • Webshop Beheer

Gewenste profiel

 • Studie in de richting van communicatie, design of markerting

Wat bieden wij

 • Een fijne stagevergoeding
 • Een super chille en informele werksfeer waar je jezelf kunt (nee moet!) zijn
 • Een kakelverse kantoorruimte op de Overtoom in Amsterdam
 • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen in een richting die jij interessant vindt

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Personal Protein

Personal Protein

Wij zijn Personal Protein.

En we hebben ons nog helemaal niet aan je voorgesteld. Kort door de bocht bieden wij iedereen die een gezonde levensstijl wil hanteren eiwitshakes (en daarnaast ook heel veel andere sportvoeding) aan die je zelf op smaakt kunt brengen met onze flavour shots. Vandaag aardbei, morgen cookies. Met ons unieke concept zijn we hard op weg om steeds meer harten te veroveren en de hele markt te disrupten. Online marketing, communicatie en social media zijn daarin mega belangrijk voor ons.

We kunnen jouw kennis en hulp goed gebruiken om al het online verkeer in goede banen te leiden en de hele markt op zijn kop te zetten. Wat we allemaal nog meer doen willen we best een keertje uitleggen aan je hoor, maar grote kans dat je allang onze website hebt gecheckd...

Groetjes Ewout van Personal Protein