Marketing & Communication Specialist gezocht!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Marketing & Communication Specialist
 • Wanneer
  September 2024 18 - 26 weken 32 - 40 uur per week
 • Opleidingsniveaus
  MBO niveau 2 MBO niveau 3 MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
 • Stagesoorten
  Meewerkstage Afstudeerstage
 • Salaris
  Bespreekbaar
  Bij ons is alles bespreekbaar en is er ruimte voor groei. Als je jouw waarde kunt toelichten of in een bepaalde rol wilt groeien, horen we dat graag.
Taakomschrijving

Als stagiair bij dit bedrijf kom je terecht in een dynamische en innovatieve werkomgeving, waarbij je direct betrokken bent bij het opzetten en uitvoeren van onze Games testen. Jouw rol zal essentieel zijn in zowel de voorbereidingsfase als tijdens de uitvoering van de testdagen.

Werkzaamheden

Een typische werkdag kan het volgende omvatten:   

 • Samenwerken met het team om de Games testen te plannen en te coördineren. 
 • Ondersteuning bieden bij de opbouw en afbouw van de testlocaties. 
 • Assisteren bij het vastleggen en bewerken van content, zoals foto- en videomateriaal van de testen.

Gewenste profiel

Voor de stageplek bij dit bedrijf zoeken we iemand met de volgende vaardigheden en eigenschappen: 

 • Proactieve instelling: We waarderen stagiaires die initiatief nemen, vooruit denken en actief bijdragen aan het verbeteren van onze processen en evenementen. Je durft zelfstandig beslissingen te nemen en nieuwe ideeën voor te stellen. 
 • Openheid voor zelfverbetering: Je bent bereid om te leren en jezelf constant te ontwikkelen. Dit betekent dat je openstaat voor feedback, bereid bent om nieuwe dingen te proberen en altijd zoekt naar manieren om je vaardigheden en kennis uit te breiden. 
 • Verantwoordelijkheidsgevoel: Betrouwbaarheid en het nemen van verantwoordelijkheid voor je taken zijn cruciaal. We verwachten dat je je werk serieus neemt, deadlines respecteert en verantwoordelijkheid neemt voor zowel successen als uitdagingen.

Wat bieden wij

Bij dit bedrijf bieden we meer dan alleen een leerzame stageplek. We streven ernaar een omgeving te creëren waarin onze stagiaires zich volledig kunnen ontwikkelen en hun potentieel kunnen benutten. Dit is wat je van ons kunt verwachten: 

 • Kans op Vaste Aanstelling: Uitblinkers krijgen de mogelijkheid om na hun stageperiode door te groeien binnen ons team. We zijn altijd op zoek naar getalenteerde individuen die een langdurige bijdrage kunnen leveren aan ons bedrijf. 
 • Creatieve Werkruimte: Onze werkruimte is ontworpen om creativiteit en innovatie te stimuleren. Je vindt er alle middelen die nodig zijn om je ideeën tot leven te brengen, van comfortabele werkplekken tot brainstormhoeken. 
 • Studio met Green Screen: We beschikken over een moderne studio uitgerust met een green screen en andere opnameapparatuur, waar je kunt experimenteren en leren over video- en fotoproductie.

Ontdek je potentie en leer projectmatig te werken. Wij gebruiken de laatste technologie en kijken altijd naar mogelijkheden tot groei en automatisering. 

Bekijk onze promovideo voor een impressie: https://www.youtube.com/watch?v=seeq7gyKWfc

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Skill Games Lab B.V.

Skill Games Lab B.V.

Skill Games is een innovatieve organisatie die zich richt op het meten, analyseren en verbeteren van de sportprestaties van voetballers. We bieden spelers waardevolle inzichten in hun vaardigheden en ontwikkeling, waardoor ze hun potentieel maximaal kunnen benutten. Onze testen zijn gebaseerd op professionele meetapparatuur en resulteren in unieke digitale voetbalkaarten die deelnemers inzicht geven in hun huidige voetbal skills en groei gedurende het seizoen.