Digitale Marketing Stage | Werken bij een Datagedreven Performance Marketing bureau

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Marketing Stagiair bij OrangeValley
  • Wanneer
    September 2024 20 - 52 weken 32 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage Meewerkstage
  • Salaris
    € 400 per maand
Taakomschrijving

Ben jij een enthousiaste HBO- of WO-student met een passie voor digitale marketing? Wil je graag ontdekken welk facet van de digitale marketingwereld het beste bij jou past? Dan is deze stage de perfecte kans voor jou! Wij bieden een boeiende stageplek waar je hands-on ervaring opdoet in verschillende aspecten van digital marketing en de mogelijkheid krijgt om je eigen weg te vinden binnen dit dynamische vakgebied.

Werkzaamheden

Wat wordt jouw rol binnen projecten bij dit bedrijf?

Als Marketing Stagiair(e) speel je een actieve rol binnen ons team. Je bent mede verantwoordelijk voor het creëren en optimaliseren van pakkende content voor diverse online kanalen, zoals onze website, blogs, sociale media en e-mailcampagnes. Je leert de kneepjes van het vak van ervaren marketeers en krijgt de kans om mee te werken aan diverse projecten.

Dit ga je doen:

Tijdens je stageperiode ga je met verschillende onderdelen van digitale marketing aan de slag. We vinden het belangrijk dat je hier de kans krijgt om veel te leren en natuurlijk plezier hebt in je werk. Je kan verschillende dingen gaat uitproberen tijdens je stage, waardoor je zal leren over de belangrijkste pijlers van het vakgebied.

  • Analyseren van contentpresentaties en optimaliseren van de strategie
  • Content creëren en optimaliseren voor onze website, blogs, sociale media en e-mailcampagnes.
  • Actief meedenken over online groeistrategieën voor ons en onze klanten.
  • Analyseren van contentprestaties en optimaliseren van strategieën

Wat leer je?

  • Contentmarketing: De basisprincipes van het creëren en verspreiden van boeiende content zowel tekstueel als visueel.
  • SEO en SEA: Zoekmachineoptimalisatie en zoekmachineadverteren toepassen.
  • Marketingtools: Werken met diverse online marketing tools.
  • Data-analyse: Resultaten interpreteren en gebruiken om strategieën te verbeteren.

Je stage succesvol afgerond? Groei dan door als digital markeer in het interne marketing, SEO of Digital Advertising team. Samen blijven we werken aan jouw ontwikkeling en je persoonlijke doelen. De stage start in september 2024.

Ben je enthousiast? Solliciteer direct door je gegevens achter te laten in inclusief cv en motivatie. Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met Donja (…).

Over dit bedrijf

Over dit bedrijf

dit bedrijf is een toonaangevend digital agency dat zich richt op marketing, data en techniek. We staan bovenaan in de Emerce100 en MT1000 en zijn Great Place To Work-Certified™. We passen de nieuwste ontwikkelingen snel toe bij onze opdrachtgevers, wat zorgt voor voortdurende groei en kennisontwikkeling binnen ons team.

Je werkt voor diverse opdrachtgevers, van e-commerce platformen zoals Ajax en Hunkemöller, tot websites als Rijkswaterstaat en Centraal Beheer. Samen streven we naar het beste resultaat. Naast hard werken is er volop ruimte voor plezier. Voeg jouw guilty pleasures toe aan onze Sonos playlist, sluit aan bij onze gezamenlijke lunches en versla je collega’s met tafeltennis, FIFA of een van onze bordspellen.

Ervaring van een stagiaire

"Bij dit bedrijf voelde ik me meteen welkom. Naast mijn afstudeeropdracht kreeg ik de vrijheid om me professioneel te ontwikkelen, zowel binnen marketing als binnen SEO. Iedereen helpt je graag, waardoor je je snel thuis voelt en het beste uit jezelf kunt halen. De collegiale sfeer en bereidheid om kennis te delen maken het een ideale plek om te groeien en te leren."

- Priscilla, afstudeerstagiaire

Gewenste profiel

  • Je stage start in september 2024 en heeft een looptijd van +-20 weken.
  • Je bent een HBO- of WO-student is in de richting van Marketing, Communicatie of een gerelateerd vakgebied.
  • Je bent analytisch, proactief en een enthousiaste teamplayer.
  • Daarnaast ben je nieuwsgierig en leergierig, waardoor je graag investeert in jouw persoonlijke ontwikkeling.
  • Goede Nederlandse communicatievaardigheden en consultancy vaardigheden om een waardige sparringpartner te zijn voor je collega’s en klanten.

Wat bieden wij

  • Stagevergoeding: €400 per maand op basis van 40 uur.
  • Begeleiding: Ervaren marketingprofessionals die je helpen groeien.
  • Praktijkervaring: Meewerken aan grote projecten bij toonaangevende bedrijven. Je krijgt ee mogelijkheid om verschillende disciplines uit te proberen. Wij stimuleren en faciliteren je hierbij graag of je nu de breedte of diepte in wilt.
  • Ontwikkeling: Focus op jouw persoonlijke groei en opleiding.
  • Leuke extra's: Deelname aan FIFA-toernooien, padel- en tafeltenniswedstrijden, en gezellige borrels.
  • Doorgroeimogelijkheden: Na de stage kans op een functie als digital marketing trainee of een bijbaan naast je studie.
  • Partnerschappen: Premier Google Partner en Microsoft Azure partner.
  • Veilige werkomgeving: Werken vanuit openheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid.

Je komt te werken binnen een hecht team met een informele sfeer en korte lijnen. Je team bestaat uit andere specialisten waar je mee samenwerkt om de doelstellingen van onze klanten te behalen.

Ben je enthousiast? Solliciteer direct door je gegevens achter te laten in inclusief cv en motivatie. Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met Donja (recruitment@orangevalley.nl).

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

OrangeValley

OrangeValley

OrangeValley is een data-gedreven club met de focus op innovatie en groei in ons vakgebied. Wat we anders doen is dat we de laatste ontwikkelingen in ons vak zo snel mogelijk bij onze opdrachtgevers toepassen. Die innovatie betekent dus ook constante ontwikkeling in kennis en groei van ons team. We werken doorlopend aan de cultuur in de organisatie, want uiteindelijk zijn het de mensen die het verschil maken.

Naast werk ook altijd ruimte voor een dolletje en om gezellig bij te kletsen met collega’s. Voeg jouw guilty pleasures toe aan de Sonos playlist (of geniet van onze slechte muzieksmaak), schuif aan bij onze gezamenlijke lunch en versla je collega’s met een potje tafeltennis, Fifa of een van onze bordspellen. Ons gezellige team ontvangt je met open armen.