Leuke en uitdagende afstudeerstage/traineeship bij RE/MAX in Leiden!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Zelfstandig makelaar
 • Wanneer
  September 2024 26 - 52 weken 32 - 40 uur per week
 • Waar
 • Opleidingsniveaus
  MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
 • Stagesoorten
  Meewerkstage Afstudeerstage
 • Salaris
  Bespreekbaar
Taakomschrijving

Voor ons kantoor in Leiden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde stagiair die  wil doorgroeien als zelfstandig makelaar. Ben jij bijna klaar met je opleiding, en bruis je van ambitie? Dit is je kans om een nieuwe uitdaging aan te gaan en door te groeien als zelfstandig makelaar in de dynamische wereld van het onroerend goed. Wij bieden een mentortraject, waarbij een van onze ervaren mentoren jou helpt met de eerste stappen op jouw makelaarspad. Ontwikkel je skills met onze masterclasses en zet je eerste stappen naar succes. Kies je eigen wijk, word een lokale expert en bouw aan je toekomst.

Zelfstandig makelaar worden

Onze makelaars zijn zelfstandige ondernemers binnen een overkoepelende organisatie. Ze hebben de vrijheid van het ondernemerschap zonder de stress van een eigen kantoor. Met de kracht van het grootste makelaarsnetwerk wereldwijd en de lokale expertise waarover zij beschikken kunnen zij het beste uit hun opdracht halen.

Werkzaamheden

 • Administratieve handelingen.
 • Bezichtigingen
 • Klantencontacten verzorgen.
 • Acquisitiewerkzaamheden
 • Het gehele kooptraject
 • Marketing en communicatie

Gewenste profiel

 • Affiniteit met makelaardij
 • Zelfstandig kunnen werken
 • Commercieel inzicht
 • Sterk in Sales
 • Lokale kennis
 • Opleidingsachtergrond: Bij voorkeur heb je een commerciële of vastgoed gerichte opleiding gevolgd of bijna afgerond. En anders bereid om een aanvullende opleiding te volgen om de benodigde kennis op te doen

Wat bieden wij

 • Ons team bestaat uit een jonge en gemotiveerde groep mensen en naast leuk werk zal er dus ook een gezellige sfeer zijn
 • Opgeleid worden om je eigen makelaardij binnen ons kantoor te beginnen. 
 • Je leert het opbouwen van een groot netwerk
 • Mentortraject: met hulp van een mentor en trainingen krijg je een half jaar ondersteuning en begeleiding om een vliegende start te maken. Naar verwachting zul je een omzet van €45.000,- per jaar generen
 • Na de stage krijg je een eigen wijk, deze word in overleg met de Broker/Owner uitgekozen
 • Leadgenerende website
 • Backoffice die veel taken uit handen neemt, waardoor jij je kan richten op het commerciele gedeelte

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

RE/MAX Makelaarsgilde Leiden

RE/MAX Makelaarsgilde Leiden

makelaars-in-leiden.nl

Bij RE/MAX Leiden vullen zelfstandige makelaars elkaar aan en ondersteunen elkaar om de hoogst mogelijke service te bieden. Want bij ons staat niet het pand centraal maar de klant. Pas als u het maximale heeft bereikt met de verkoop of aankoop van uw woning zijn wij tevreden.

Kracht van de groep
RE/MAX is de grootste makelaarsorganisatie ter wereld met meer dan 111.000 makelaars. Ook in Leiden zijn wij de grootste met 11 makelaars voor koop, verkoop, verhuur en beheer van onroerend goed. De kracht van de groep in combinatie met de kennis van het individu maakt onze dienstverlening uniek. Voor u betekent het vooral een grote belangstelling voor uw woning of een scherpe onderhandeling bij de aankoop van een woning. Lees meer over RE/MAX

No Cure, No Pay
We doen er alles aan om u optimaal te helpen. Dat doen we op No Cure, No Pay basis. Dus mocht het onverhoopt niet lukken om u van dienst te zijn, dan betaalt u niets. Wij rekenen geen courtage als we uw huis niet hebben verkocht. Wel zo eerlijk. Het enige waar wij een klein bedrag voor rekenen, zijn de reclamemiddelen die we inzetten. Dit nemen wij vooraf met u door, zodat u niet voor een verrassing komt te staan.

Leiden en regio
Behalve van Leiden hebben we ook veel kennis van de huizenmarkt in omliggende gemeenten. Wij zijn u graag van dienst in onder andere Oegstgeest, Leiderdorp, Warmond, Voorschoten, Zoeterwoude, Hazerswoude, Wassenaar, Valkenburg en Rijnsburg.

Korte lijnen
We gaan efficiënt en snel voor u aan de slag. Doordat we korte lijnen hebben in ons wereldwijde netwerk, zijn we in staat om snel te schakelen met u en andere betrokken partijen.

Wereldwijd netwerk
Wij maken deel uit van RE/MAX, een wereldwijd netwerk. Dit is handig voor expats. Zoekt u een huurder voor een langere tijd? Dan gaan wij direct voor u op zoek in ons netwerk en spreken we diverse organisaties aan waar expats werken.

Promotiemiddelen
We hebben tegenwoordig een groot aanbod van promotiekanalen. En daar maken we volop gebruik van om uw woning optimaal in de schijnwerpers te zetten. Zo maken we onder andere gebruik van flyers, folders, huis-aan-huis kranten, social media, nieuwsbrieven Funda, JAAP, Google adwords, Facebook advertenties, het internationale netwerk van RE/MAX en optimale online vindbaarheid van uw woning.

Up-to-date
Onze makelaars worden continu bijgeschoold op speciale conferenties en trainingen. Het is van belang dat uw makelaar precies weet wat de nieuwste ontwikkelingen zijn op het gebied van de huizenmarkt.

Keurmerken en certificaten
RE/MAX Leiden is erkend door de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) en is aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) en VBO Makelaar. U bent in goede handen bij uw RE/MAX makelaar in Leiden.

Ervaren makelaars
U heeft altijd contact met een makelaar. Van het begin tot het eind is het de makelaar die uw traject begeleidt. De begeleiding zal niet worden gedaan door een stagiair of een uitzendkracht.

Alles onder één dak
Alle aspecten van de huizenmarkt hebben wij in huis. We zijn het grootste makelaarskantoor in Leiden met specialisten op het gebied van aankoop, verkoop, aanhuur, verhuur, taxatie en hypotheken.

Altijd bereikbaar
Uw makelaar staat altijd voor u klaar. Omdat wij lokaal te werk gaan, weet u precies wie uw makelaar is en hoe u uw makelaar bereikt. Wij hebben één doel voor ogen en zijn goed bereikbaar. Het is mogelijk dat afspraken en bezichtigingen in het weekend of ‘s avonds plaatsvinden.