Meeloopstagiair(e) Marketing & Communicatie gezocht bij dit bedrijf in Breda!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Stagiair(e) Marketing & Communicatie
 • Wanneer
  September 2024 10 - 26 weken 32 - 40 uur per week
 • Waar
 • Opleidingsniveaus
  MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
 • Stagesoorten
  Meewerkstage
 • Salaris
  € 500 per maand
  Stagevergoeding
Taakomschrijving

EEN VEELZIJDIGE EN CREATIEVE STAGE

Bedenk jij graag creatieve oplossingen voor communicatievraagstukken, heb je een vlotte pen én ben jij op zoek naar een plek waar je jouw kennis in de praktijk kunt brengen? Dat treft! Wij zoeken namelijk een meeloopstagiair(e) op het gebied van marketing en communicatie. Onder begeleiding draag jij actief bij aan de ontwikkeling van offline en online uitingen voor dit bedrijf, Eatertainment én onze toonaangevende opdrachtgevers.

Wat jij als Marketing & Communicatie stagiair(e) doet? Easy! Je ondersteunt het marketingteam met jouw skills op het gebied van marketingcommunicatie en het schrijven van copy. Met jouw creativiteit vullen jullie elkaar perfect aan.

Werkzaamheden

Benieuwd hoe jouw werkdag er ongeveer uit komt te zien? Lees dan snel verder.

Je werkdag:

Woensdagochtend, half negen. Terwijl je collega’s rustig opstarten en de resultaten van de afgelopen dagen bespreken, ben jij alweer druk bezig in Mailchimp. Je houdt je bezig met het opmaken van verschillende nieuwsbrieven voor de klanten, merkambassadeurs en abonnees van … en je bent aan het bedenken welke a/b test je gaat toepassen op de nieuwsbrief om zoveel mogelijk lezers te krijgen.

De ochtend vliegt voorbij; het is alweer bijna tijd voor de lunch. Nadat je de copy voor de nieuwsbrief ter controle bij jouw collega hebt weggelegd, leg je de laatste hand aan recepten die online moeten komen op …. Je bent bezig met redigeren, schrijft copy en zet de recepten in WordPress klaar zodat jouw collega ze online kan zetten.

Gedurende de middag houd je je bezig met de berichten voor verschillende social media kanalen. Je laat op Facebook weten aan de AH XL Koks dat ze weer een geslaagde maaltijd hebben gekookt in de Kookstudio en je communiceert op LinkedIn over een nieuwe samenwerking.

Je sluit de dag af met het inplannen van het LED-scherm die buiten op de muur van het kantoor hangt. Hiermee zorg jij ervoor dat al het bezoek zich welkom voelt en dat de gastvrijheid van dit bedrijf gelijk opgemerkt wordt. Je sluit de goed gevulde dag voldaan af!

Gewenste profiel

 • Een echte ‘creatieve duizendpoot’ met een breed interessegebied;
 • Flexibel, hands-on en initiatiefrijk-jij steekt graag de handen uit de mouwen;
 • Vanaf medio augustus 2024 beschikbaar voor een periode van ca. 5 maanden;
 • Een vlotte pen - jij schrijft moeiteloos copy in alle soorten en maten voor diverse communicatiekanalen;
 • Communicatief vaardig en commercieel ingesteld;
 • Affiniteit en eventueel al wat ervaring met marketingcommunicatie (in de breedste zin van het woord).

Wat bieden wij

 • Een passende stagevergoeding.
 • Een plekje binnen ons Activation Lab met glijbaan, Candy Store en Kookstudio voor 32 of 40 uur per week.
 • Goede begeleiding en tips & tricks van de creatievelingen uit het marketingteam.
 • Super betrokken, enthousiaste collega’s die van aanpakken weten!
 • Toffe vrijdagmiddagborrels. Iedere week? Ja, iedere week!

Zie jij jezelf al helemaal bij ons zitten? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina youngperfect.nl/werken-bij/ en solliciteer! Meer weten? Neem dan contact op met Maaike via 076 520 29 33 of werving@youngperfect.nl.

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Young Perfect BV

Young Perfect BV

Young Perfect is al 25 jaar hét instore activatiebureau voor A-merken binnen de retail. Ons doel? Beleving brengen in de supermarkt. Samen met onze klanten bedenken, ontwikkelen en voeren we bijzondere merkactivaties uit. Shoppers verrassen en de zintuigen prikkelen, is het doel. Een hogere omzet een logisch gevolg.

Young Perfect heeft 45 medewerkers in Breda, ruim 600 merkambassadeurs in het land en een internationale klantenkring met de mooiste A-merken en retailers. Zo werken we onder andere voor Albert Heijn, Hoogvliet, Plus Supermarkten, FrieslandCampina, Unilever, HAK en DeOleo.