Uitdagende afstudeerstage in Waddinxveen HBO

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
 • Wanneer
  September 2024 13 - 26 weken 32 - 40 uur per week
 • Waar
 • Opleidingsniveaus
  HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
 • Stagesoorten
  Meewerkstage Afstudeerstage
 • Salaris
  € 400 per maand
Taakomschrijving

Per direct hebben wij weer plaats voor een enthousiaste student die minimaal 20 weken stage wil lopen binnen de branche personeelsbemiddeling. Je komt te werken bij ons op kantoor in Waddinxveen, wat goed bereikbaar is met het openbaar vervoer. Jij als stagiair draagt zorg voor een efficiënte werkverdeling voor het team. Ook ben je zelfstandig in staat om na een inwerkperiode diverse basiswerkzaamheden te verrichten op het gebied van administratie. Uiteraard krijg je voldoende tijd en ruimte voor de meegekregen studieopdracht. De begeleiding vanuit van nes + plaisier zal verzorgd worden door ervaren collega’s die al meerdere HBO studenten succesvol begeleid hebben.

Werkzaamheden

Wat ga je onder andere doen tijdens je stage?

Online en offline searchen naar geschikte kandidaten voor verschillende vacatures;

Verwerken, beoordelen en beantwoorden van inkomende sollicitaties;

Telefonische intakes met kandidaten;

Bijwonen van sollicitatiegesprekken (op termijn);

Administratieve ondersteuning van de gehele organisatie;

Schrijven van vacatureteksten en online plaatsen;

Optioneel: acquisitie, eventueel aan de hand van een beschikbare kandidaat.

Gewenste profiel

Wat vragen wij?

HBO student, voorkeur voor Commerciële Economie;

Communicatief vaardig: zowel mondeling als schriftelijk;

Flexibel: kan snel schakelen tussen meerdere werkzaamheden;

Bereidt om alle werkzaamheden op te pakken, uiteraard leren wij je alles.

Wat bieden wij

Werken bij van nes + plaisier:

Een groeiend bedrijf, een modern kantoor en een gemotiveerd en jong team, bestaande uit 20 collega’s. Bij van nes + plaisier heerst een informele sfeer en alle collega’s hebben hart voor de zaak. Deze combinatie met een dosis humor en ontwikkelingsmogelijkheden maakt van nes + plaisier tot een prettige, professionele werkgever. De stagevergoeding bedraagt €400,- bruto per maand. Onze werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 08.30 – 17.30.

Kom jij binnenkort ons team versterken? Bel naar 0180-820824 of mail je CV naar dschorel@vannesenplaisier.nl

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

van nes + plaisier personeelsdiensten

van nes + plaisier personeelsdiensten

van nes + plaisier is het bedrijf van Nanne van Nes en Walter Plaisier. Twee ervaren professionals die het bureau hebben neergezet waar zij van droomden. Een bureau met een unieke aanpak en een opmerkelijk succes. van nes + plaisier is namelijk een personeelsintermediair met de focus van een werving & selectiebureau en de flexibiliteit van een uitzendbureau. Veel werkgevers leren ons kennen als de partij die een specifieke vacature invult, al dan niet op managementniveau. Diezelfde werkgevers ontdekken dat we ook heel goed zijn in flexibel werk op andere niveaus. Zo zijn we al voor veel organisaties uitgegroeid tot een duurzame partner op HR-gebied. Een vertrouwd gezicht.

In ons nieuwe kantoor in Ridderkerk ontmoeten we dagelijks veelbelovende talenten. Ze komen bij ons aan tafel voor een specifieke vacature óf om hun carrièremogelijkheden te bespreken. Ook via het virtuele netwerk komen we voortdurend in contact met professionals die toe zijn aan nieuwe uitdagingen. Met een team van in totaal zeven recruiters werken we aan succesvolle matches. Vakkundig en zorgvuldig als een werving & selectiebureau. Maar even snel en flexibel als een uitzendbureau. Echt van nes + plaisier.