Marketing gezocht bij dit bedrijf

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Marketing Stagiair
 • Wanneer
  September 2024 10 - 26 weken 24 - 40 uur per week
 • Opleidingsniveaus
  MBO niveau 3 MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
 • Stagesoorten
  Afstudeerstage Meewerkstage
 • Salaris
  Bespreekbaar
Taakomschrijving

Heb jij een passie voor marketing en een bruisende interesse in e-commerce? Ben je nieuwsgierig naar verschillende marketingdisciplines, van design en contentcreatie tot campagnebeheer en e-mailmarketing? Als je klaar bent om je vaardigheden te diversifiëren en een impact te maken op ons merk, nodigen we je uit om ons team te versterken als Marketing Stagiair bij dit bedrijf

Wij zijn een innovatieve startup in de wereld van e-commerce, een platform waar klanten hun eigen kleding kunnen ontwerpen. Bij ShirtUp snappen we helemaal dat jouw passie en interesses het geheime ingrediënt zijn voor vernieuwing en succes. Daarom willen we je een stageplek aanbieden die niet alleen super leerzaam is, maar ook flexibel genoeg is om helemaal te matchen met wat jij leuk vindt en waar je goed in bent. 

Tijdens je stage krijg je de kans om écht mee te draaien en te experimenteren op verschillende vlakken van marketing. Denk aan toffe content bedenken voor onze socials, vette visuals maken, of e-mailcampagnes opzetten die onze klanten helemaal geweldig vinden. Ook mag je meedenken over hoe we de nieuwste markttrends en klantgedrag kunnen gebruiken om onze marketing nog beter te maken. We moedigen je aan om al je creativiteit en slimme ideeën te gebruiken, dingen uit te proberen, en met ons mee te groeien in de altijd veranderende wereld van e-commerce.

Met een internationaal team en een webshop actief in meerdere Europese landen bieden we een dynamische en internationale werkomgeving. Bij ShirtUp is elke dag weer anders, en we beloven je een super leerzame en inspirerende tijd waar jouw bijdrage echt het verschil maakt. We zijn precies op het punt waar groei en flexibiliteit hand in hand gaan, waardoor jouw stage bij ons een unieke kans is om breed ervaring op te doen en echt impact te maken.

Werkzaamheden

🔹 Verken je interessegebied binnen marketing - of het nu gaat om design, content, campagnes of e-mail, wij zijn flexibel en passen je stage aan op basis van je opleiding en passies.

🔹 Werk samen met ons team aan de ontwikkeling en uitvoering van marketingstrategieën die ons merk versterken en onze aanwezigheid op de markt vergroten.

🔹 Duik in de wereld van content creatie, of het nu gaat om het bedenken van campagnes of het produceren van materiaal voor verschillende platforms, inclusief sociale media.

🔹 Krijg de kans om je te verdiepen in datagestuurde marketing, door prestatiegegevens te analyseren en inzichten te verkrijgen die onze strategieën kunnen verbeteren.

🔹 Neem deel aan de creatieve brainstormsessies en draag bij aan de ontwikkeling van innovatieve ideeën die resoneren met onze doelgroep.

🔹 We staan open voor jouw ideeën en willen dat je meedenkt over projecten die passen bij wat jij wilt leren en waar je hart sneller van gaat kloppen.

Gewenste profiel

🔸 Een enthousiaste interesse in marketing, met een openheid om verschillende aspecten te verkennen.

🔸 Creativiteit, flexibiliteit en de wil om te leren en samen te werken binnen een divers team.

🔸 Goede communicatieve vaardigheden en een proactieve houding.

🔸 Bereidheid om jezelf onder te dompelen in een snel veranderende omgeving en bij te dragen aan het succes van het team.

Wat bieden wij

💥 Krijg de kans om deel uit te maken van een jonge, ambitieuze startup waar jouw ideeën en creativiteit écht het verschil kunnen maken!

💥 Stap in een uitdagende en energieke werkomgeving met volop mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

💥 Ontvang een aantrekkelijke stagevergoeding en flexibele werktijden.

💥 Een dynamische kantooromgeving in Ede, inclusief een kleine sportschool en gratis fruit.

Ben je klaar om je marketing carrière naar een hoger niveau te tillen bij ShirtUp? Stuur je CV en motivatiebrief naar dian.s@shirtup.com

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

ShirtUp!

ShirtUp!