Stagiair Bouw- en vastgoed gezocht in Amsterdam!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
 • Wanneer
  September 2024 13 - 26 weken 32 - 40 uur per week
 • Waar
 • Opleidingsniveaus
  HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
 • Stagesoorten
  Meewerkstage Afstudeerstage
 • Salaris
  € 500 per maand
  Bruto per maand
Taakomschrijving

Res & Smit B.V. zoekt m.i.v. september 2022 een ‘hands on’ stagiair die interesse heeft in bouw- en projectmanagement of met een bouwkundige of economische achtergrond.

Werkzaamheden

Je gaat meelopen in diverse projecten en actief onderdeel uitmaken van het projectteam onder leiding van een senior of partner.

Gewenste profiel

Ben jij proactief, leergierig en praktisch en rond je aankomend jaar je opleiding Bouwkunde (of soortgelijk) op HBO of WO niveau af, dan horen we graag van je!

Wat bieden wij

Veel leren, en hands on bezig zijn met diverse projecten.

We ontvangen je motivatie voor deze vacature graag via: vacature@ressmit.nl.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Res & Smit B.V.

Res & Smit B.V.

Res & Smit – de adviserende ontwikkelaar

Onze missie

Het realiseren van gebouwen en gebieden die het verschil maken voor onze opdrachtgevers.

Hoe wij werken

Onze uitdaging is om met creatieve, nieuwe oplossingen te komen en deze ook waar te maken. De klant staat centraal. Res & Smit werkt vanuit een eigen, ondernemende positie en altijd gericht op de relatie met de opdrachtgever. In alles wat we doen proberen we proactief bij te dragen aan een duurzame wereld.

Wat wij doen

Res & Smit verzorgt vastgoedadvisering, ontwikkeling, contract- en projectmanagement. De focus ligt met name op gebieden, wonen, bedrijven, zorg, leisure en onderwijs. Opdrachtgevers zijn profit en non profit organisaties die, of huisvesting gebruiken of veel vastgoed bezitten.
Ondersteunend aan onze dienstverlening is het RESS systeem waarmee we eenvoudig informatie kunnen delen, een dataroom kunnen inrichten of 24/7 de financiële status van projecten kunnen laten zien.