Uitdagende meewerkstage HBO commercie/marketing in Doetinchem!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Commercie/marketing in Doetinchem!
 • Wanneer
  September 2024 17 - 52 weken 24 - 40 uur per week
 • Waar
 • Opleidingsniveaus
  MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
 • Stagesoorten
  Meewerkstage
 • Salaris
  € 500 per maand
  Dit bedrag is op basis van een fulltime meewerkstage.
Taakomschrijving

Wij zijn dit bedrijf uit Doetinchem en wij detacheren technisch talent bij onze opdrachtgevers.  Vanuit onze vestiging in Doetinchem proberen wij de perfecte match te maken tussen werkzoekende en opdrachtgever. Dit doen wij met inzet, humor, aandacht en oog voor onze klant en kandidaat. Onze deuren staan wagenwijd open voor een stagiair(e) HRM / commercie!  

Je wilt je stage lopen bij een werkgever die je wat leert én met open armen ontvangt. Waar je meetelt en gestimuleerd wordt om het beste uit jezelf te halen. Waar je gezien wordt als een volwaardig collega. Wij hebben al ruim 20 jaar ervaring met het opleiden en begeleiden van stagiaires!

Werkzaamheden

Een meewerkstage bij ons is bedoeld om te beoordelen of werken bij ons bij jou past. Tijdens een meewerkstage werk je altijd in een team en voer je taken uit die bij het échte werk horen. Je krijgt een mentor die je begeleidt en bij wie je terecht kunt met vragen. Je kunt bijvoorbeeld meelopen als consultant, waarbij je je verdiept in de veelzijdigheid van het hr-vakgebied, of als recruitment specialist, waarbij je je online vaardigheden kunt inzetten.

Je bent bijvoorbeeld aanwezig bij sollicitatiegesprekken en maakt voorstelprofielen van de kandidaten die we gesproken hebben, je gaat mee op bedrijfsbezoek, bezoekt samen met ons netwerkbijeenkomsten en strijdt in de pauzes tegen je collega's tijdens een potje darts.

Ligt (online) marketing je beter? Dan krijg je ook de mogelijkheid om op deze afdeling mee te kijken.

Samen zorg je ervoor dat de naamsbekendheid groeit en beoordeel je constant de beste en meest efficiënte manier om te werven. Hierbij maak je gebruik van alle interessante (online) kanalen. Wij nemen je mee in onze online ontdekkingsreis en laten je kennis maken met LinkedIn Premium, Jobfeed, Indeed, doelgroepgerichte content, Facebook Business, Coosto en arbeidsmarktcommunicatie. Je schrijft en redigeert teksten voor een technische doelgroep, je organiseert social media campagnes en benadert de doelgroep op de juiste manier. Daarnaast zorg je ervoor dat je op de hoogte bent en blijft van de laatste trends op het gebied van online zichtbaarheid, SEO en profilering.

Gewenste profiel

Wij zijn op zoek naar een HBO student die actief is in de zoektocht naar een leerzame stage in een dynamische omgeving met korte communicatielijnen. Je beschikt over een uitstekende kennis van de Nederlandse taal en bent minimaal 24 uur per week beschikbaar. Daarnaast ben je een echte netwerker en ben je woonachtig binnen een straal van 25km rondom Doetinchem.

Wat bieden wij

Je krijgt intern een coach die jou opleidt en begeleidt gedurende het traject.

De stagevergoeding voor hbo-studenten bedraagt €500,00 bruto per maand, op basis van een fulltime meewerkstage.

https://www.janssentechniek.nl/collega-worden/

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Janssen Techniek

Janssen Techniek

Welkom bij Janssen Techniek!

Wij zijn sinds 2001 actief in de bemiddeling van actief en latent werkzoekenden naar een baan in de techniek. Wij spreken de technische taal en delen de liefde voor het vak.
Technisch werk gaat zo veel verder dan het diploma of CV. Het gaat om de feeling, om de persoon achter het CV.
Waar wordt de sollicitant blij van? Daar komen wij samen achter in onze zoektocht naar de perfecte functie!

Iedereen die via Janssen Techniek wordt uitgeleend, krijgt een jaarcontract, een fors opleidingsbudget en bouwt vanaf de 1e werkdag pensioen op. De insteek is dat de kandidaat na het jaarcontract rechtstreeks in dienst treedt bij onze opdrachtgever.

Ons netwerk in Oost-Nederland is groot en breiden wij nog steeds uit. Wij kennen de juiste mensen én de juiste bedrijven, waardoor we er doorgaans snel in slagen om iemand een perfecte werkomgeving te bieden.