Vastgoed Management

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Vastgoed Beheer
  • Wanneer
    September 2024 8 - 40 weken 16 - 40 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
  • Stagesoorten
    Meewerkstage
  • Salaris
    Zie salaris opmerking
    Bespreekbaar, bovengemiddeld.
Taakomschrijving

Nippora Vastgoed B.V. is actief op gebied van beleggen, bezit, beheer, en exploiteren van commercieel vastgoed.

Nippora Vastgoed B.V. wil graag een effectieve instandhouding van het huidige rendement op de vastgoedportefeuille.

Hiernaast wordt er actief acquisitie verricht naar nieuwe objecten, waarbij sommige projecten momenteel in een ver gevorderd stadium zitten.

Werkzaamheden

In al deze processen kan de student een actieve bijdrage leveren. Zowel op het gebied van rendementsanalyse, bestuderen bestemmingsplannen en bezichtigingen voor nieuw te verwerven objecten, alsmede voor het beheer en renovatie van huidige objecten. Renovatie speelt een belangrijke rol in het proces om bepaalde panden, zeker in deze tijden, weer marktconform te krijgen. Ook hierbij zal de student worden betrokken (bouwbegeleiding).

Gewenste profiel

Wij zijn op zoek naar een stagiaire die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Er wordt flexibel omgegaan met de planning van de student. Ook werkstudenten die een half jaar aan hun C.V. willen werken, naast hun opleiding, zijn welkom.

Wat bieden wij

Verantwoordelijkheden:

Een bijdrage leveren in de realisatie van omvangrijke projecten op een kosten efficiënte manier. Contacten onderhouden met architecten, gemeenten, makelaars, juristen en andere belangengroepen.

De student zal begeleid worden door de directie. Het bedrijf kent een open, praktijkgerichte bedrijfscultuur, waardoor gemakkelijk meerdere aspecten van een internationaal opererend bedrijf verkend kunnen worden. De stagevergoeding is boven markconform.

Tevens wordt de student de mogelijkheid geboden om dienstreizen te maken naar Vietnam (Exchange program), om daar de fabrieken die bebouwd worden te beoordelen vanuit een rendementsoogpunt.

Vragen en sollicitaties mag verstuurd worden naar mustafa@nippora-vastgoed.com en eventueel bereikbaar op telefoonnummer 013 544 61 93.

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Eurofar International B.V

Eurofar International B.V

About us
Eurofar International B.V. is een jonge, snel groeiende internationale handelsorganisatie die zich specialiseert in het produceren en exporteren van tuinmeubelen. Met fabrieken in Vietnam en Indonesië en een verkoopkantoor in Tilburg is Eurofar International B.V. wereldwijd een actieve speler. De klanten bevinden zich over de hele wereld zoals in Europa, de Verenigde Staten, Australië en Zuid-Afrika. Het bedrijf kent een flexibel, open en praktisch businessmodel waardoor er een breed scala aan aspecten van een internationaal bedrijf aan bod komen bij het uitoefenen van de dagelijkse activiteiten. Zo onderscheidt Eurofar zich met zijn eigen ontwikkelde exchange programma’s met Zuid-Oost Azië ter bevordering van kennisoverdracht en persoonlijke ontwikkeling. Verder wordt er een duurzame Supply Chain gebruikt en onderscheidt Eurofar zich met een volledig gerecyclede productlijn. Om te blijven groeien zijn we altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen, kansen en mogelijkheden.