Uitdagende meewerkstage HBO marketing/communicatie/sales/relatiemanager nabij Hoorn 12-20 weken

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Marketing, communicatie, sales
 • Wanneer
  September 2024 10 - 20 weken 40 uur per week
 • Waar
  Hem
 • Opleidingsniveaus
  HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
 • Stagesoorten
  Meewerkstage
 • Salaris
  Bespreekbaar
Taakomschrijving

Wij bieden een stageplaats richting Marketing & Communicatie binnen ons bedrijf.  Als stagiair(e) krijg je de kans om hierin een actieve rol te spelen. Je levert een bijdrage aan alle communicatie-activiteiten van dit bedrijf en Ittalum (productiebedrijf en merk). Zowel online als offline. Bij ons krijg je ook echt de kans om een aantal opdrachten uit te voeren en hiervoor een gedegen actieplan te maken die jij ook mag uitvoeren.

Werkzaamheden

Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) die het tof vindt om mee te draaien op de marketingcommunicatie afdeling van dit bedrijf (regionaal) en Ittalum (landelijk). Samen met je collega’s houd jij je bezig met het uitvoeren van de mediaplannen. Je focust hier onder andere op onze B2B doelgroep (aannemers, architecten, hoveniers) en zorgt voor plan en uitvoering om deze contacten nauw te onderhouden en te voorzien van de juiste input die zij nodig hebben voor een perfecte samenwerking. Een spin in het web of 'relatiemanager' die constant zorgt dat wij in het hoofd blijven van deze ondernemers, onze waardevolle partners. Je analyseert dus deze doelgroep en de markt waar zij in zitten en je signaleert nieuwe kansen.

Wil je een 10-12 weekse stage bij ons doen? Dat kan ook! Voor ons merk Ittalum schuifbare daken is het weer tijd voor een nieuwe brochure. Er zijn vele noviteiten die een plek moeten krijgen in de brochure. Het hele proces van content, foto's, opmaak, eventuele (re)styling is jouw pakkie aan. De briefing, fotografie, planning en contact met onze (vaste) drukkerij regel jij helemaal en houd jij iedere week nauwlettend in de gaten. Dit is jouw project en aan het einde van je stage heb jij een zelfgemaakt/geproduceerd exemplaar.

We hebben een klein team waar jij een gewaardeerde schakel in wordt. Geen dag is hetzelfde en je zal heel veel kennis en contacten met o.a. leveranciers, architecten, interieurstylisten, aannemers, hoveniers opdoen.

Samen koppelen we jouw leerdoelen aan de werkzaamheden. Het is een uitdagende stage waarbij je ook echt de kans krijgt om jouw ideeën of advies uit te werken en ook door te voeren.  10-12 en 20 weken

Gewenste profiel

 • Enige ervaring met Photoshop, InDesign, YouTube en/ of video’s editen
 • Affiniteit met online media (Google Analytics) of wil je je hierin verdiepen?
 • Iemand die zin heeft om met ons mee te denken en niet bang is om te vertellen hoe wij ons bedrijf en merk(en) naar een hoger niveau kunnen tillen.
 • Opleiding marketing, communicatie, media, informatie, commerciële economie (HBO, 2e, 3e, 4e jaars)

Wat bieden wij

 • Een stagevergoeding (marktconform), ruimte voor eigen ideeën en persoonlijke ontwikkeling.
 • Goede begeleiding en connecties met een groot netwerk;
 • Werken met topmerken die hoog staan aangeschreven in de markt;
 • Hecht, jong, vooruitstrevend team waar iedereen een belangrijke schakel is;
 • Ten slotte zorgen we er samen voor dat je iedere dag met een lach naar je stage komt en kun je helpen de vrijmibo’s te organiseren😉.

Heb jij zin om +/- 20 weken iets super tofs te doen? Bericht of bel mij, dan kijken we wat er mogelijk is om jouw stage vorm te geven 0683606025. Neem contact op via dit platform of Leontien Nooyen  marketing@intexstore.nl 0228543401 /  0683606025

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Intexstore

Intexstore

Maatwerk luxe serres en tuinkamer