Software engineers met een passie voor mooie, goed werkende webshops!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
 • Wanneer
  September 2024 13 - 26 weken 32 - 40 uur per week
 • Waar
 • Opleidingsniveaus
  HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
 • Stagesoorten
  Meewerkstage Afstudeerstage
 • Salaris
  Bespreekbaar
Taakomschrijving

Startdatum mag afwijken!

Wij zijn op zoek fanatieke Software Engineers i.o. die zich graag ergens in vastbijten en niet bang zijn om in het diepe te springen. Daar staat tegenover dat je bij ons ook veel kunt leren. Je gaat niet aan de slag met fictieve opdrachten die in de kast verdwijnen, maar je gaat dingen bouwen die je na oplevering op productieomgevingen terug zult vinden.

Bij Bold krijg je daarnaast volop de ruimte om jezelf bloot te stellen aan bijvoorbeeld het onderzoeken van nieuwe technologieën, bezoeken van conferenties, trainingen en het volgen (of geven) van interne kennissessies.

Werkzaamheden

Afstuderen? Graag je afstudeerperiode bij dit bedrijf invullen? Dat kan! We gaan graag in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden en hoe we jouw stage vorm kunnen geven.

Meeloopstage

Back-end developer Als back-end developer ontwikkel je voornamelijk in PHP. Tijdens het ontwikkelen werk je in Magento met het MVC model, REST API’s en veel design patterns. Ook zal je onder meer te maken krijgen met technieken zoals RabbitMQ, Elasticsearch, MySql, Redis en …or het grote modulaire Magento ga je uiteenlopende modules ontwikkelen en zal je door hoge bezoekersaantallen op de shops voor uitdagende vraagstukken komen te staan. Ook krijg je de mogelijkheid om je Magento certificering te halen.

Front-end developer Je gaat aan de slag aan de bouw en onderhoud van Magento 2 webshops voor toonaangevende klanten. Je werkt daarbij samen met backend developers om je te voorzien van de juiste data. Je schakelt ook direct met de klant voor korte lijnen, al dan niet ondersteund door een van onze consultants. 

Je maakt onder meer gebruik van:

PHP7; Javascript (Node, Gulp, AlpineJS, Knockout, jQuery); REST en GraphQL API’s; SCSS, Tailwind CSS; HTML5; Git.

Ook het schrijven van geautomatiseerde end-to-end tests (o.b.v. Puppeteer en Cypress) voor de door jou ontwikkelde functionaliteiten behoort tot de mogelijkheden.

Gewenste profiel

Laten we ellenlange wensenlijsten met competenties, pre's en werkervaring achterwege laten: We zoeken iemand met een goed stel hersens en weet hoe die ze kan gebruiken, een gezonde dosis nuchterheid heeft en een passie voor web-technieken.

Wat bieden wij

We bieden je een fijne omgeving, ruimte voor je creativiteit en verantwoordelijkheid, flexibiliteit, gezellige borrels, luxe lunch, mooie klanten, uitdaging, fijne werkomgeving, leuke collega's en een uitstekende stagevergoeding.

Ben jij deze nieuwe aanwinst en lijkt het je super om te werken in een informele, gezellige sfeer? Neem dan contact met ons op en kom kennismaken. Tot snel!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bold Commerce

Bold Commerce

Bold Commerce, een gespecialiseerde Magento implementatiepartner uit Amsterdam. We bouwen en onderhouden ‘cut-to-the-bone’ webwinkels op basis van het open source platform Magento.
Binnen het grote Magento wordt onder meer gewerkt in PHP met verschillende design patterns, het MVC-model en technieken zoals RabbitMQ, Redis, Varnish, MySQL en ElasticSearch.

Ons klantportfolio bestaat uit mooie high-traffic klanten zoals Loavies, Vlisco en Passa Sports (tennisdirect.nl, voetbaldirect.nl, hockeydirect.nl).

Bij Bold denken we aan kwaliteit. Zo ontwikkelen we onder meer met een OTAP-straat, een batterij geautomatiseerde tests en doen we peer-reviews zodat we trefzeker kunnen ontwikkelen en snel kunnen schakelen.