Afstudeerstage HBO back-end / front-end developer - regio Den-Haag

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Back-end of Front-end developer
 • Wanneer
  September 2024 10 - 26 weken 32 - 40 uur per week
 • Opleidingsniveaus
  HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
 • Stagesoorten
  Afstudeerstage
 • Salaris
  € 650 per maand
Taakomschrijving

Ben jij klaar om je technische kennis toe te passen in grote internationale webapplicaties en zo je entree te maken in de wereld van webdevelopment? Dit is jouw kans!

Nalta heeft ieder afstudeerseizoen drie unieke opdrachten voor gemotiveerde studenten zoals jij. Hier is wat je kunt verwachten:

 • Brede Development Ervaring: Bij Nalta ontwikkelen we geavanceerde online applicaties, waarbij elke applicatie deel uitmaakt van een uitgebreid ecosysteem. Verdiep je kennis en ervaring over development van microservices, applicatie-integraties en data analyse.
 • Innovatief Onderzoek: Bij ons gaat het niet alleen om het ontwikkelen; we zijn altijd op zoek naar de toepasbaarheid en toegevoegde waarde van nieuwe innovaties. Je krijgt de kans om alternatieve oplossingen te onderzoeken en te werken aan het ontwerp en de realisatie van proofs-of-concept of zelfs MVP's.
 • Technische Stacks: Om je alvast een idee te geven van onze development stacks, deze omvat: .Net, Java, Python, Vue & Angular.
 • Professionele Ondersteuning: Wij bij Nalta geloven in efficiëntie. Daarom werken we volgens een eigen gecertificeerd proces wat je helpt om een hoogwaardige applicatie te realiseren. Je wordt hierin begeleid door een ervaren bedrijfsmentor en, waar nodig, bijgestaan door specialisten.

Klinkt dit als de perfecte afstudeeropdracht voor jou? Wacht niet en plan een kennismakingsgesprek in zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Werkzaamheden

Onderzoek, ontwerp en realisatie van de Proof-of-Concept of MVP van de gekozen opdracht.

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nalta Software B.V.

Nalta Software B.V.

Wij ontwerpen, ontwikkelen en beheren webapplicaties . We zien kansen en oplossingen en helpen onze klanten met verbeteren en vernieuwen. Naast eigen producten leveren we maatwerk aan een aantal grote opdrachtgevers.