Stage Online Marketing (E-Commerce) bij dit bedrijf in Bilthoven!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Stage Online Marketing (E-Commerce)
  • Wanneer
    September 2024 16 - 26 weken 32 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage Meewerkstage
  • Salaris
    € 400 per maand
    Salaris voor HBO is € 400
Taakomschrijving

Als e-Commerce stagiair werk je mee aan de Internationale online groei van dit bedrijf. Het is een afwisselende stage waarin je meegenomen wordt in de dagelijkse werkzaamheden, maar ook eigen taken hebt die je zelfstandig uitvoert. Een stageplaats met veel verantwoordelijkheden!

Werkzaamheden

Taakomschrijving

Als stagiair ben écht onderdeel van het E-commerce team. Samen hebben we een belangrijke taak: een online versnelling in gang zetten voor dit bedrijf in zowel Nederland als de rest van Europa. Hiervoor zorg je dat zowel onze Nederlandse als Internationale webshops up-to-date zijn; je helpt bij het creëren van content, het toevoegen van producten en conversie optimalisatie. Maar ook het verkeer naar de websites toe is belangrijk. Je ondersteunt bij Social Media campagnes, SEA en SEO en marketplaces, zoals Amazon en …m. En houd je je bezig met analyses en optimalisaties. 

Kortom; een perfecte meewerkstage om te ontdekken welke “onderdelen” je leuk vindt uit het online vak en waar je je verder in wil ontwikkelen!

Je belangrijkste taken:

  • Ondersteunen en meewerken in het online team op het gebied van e-Commerce en online marketing;
  • Continue monitoring, analyse en optimalisatie van onze Internationale webshops;
  • SEO optimalisatie van online content;
  • Ondersteunen in aandragen van verbeteringen voor de website op basis van analyses;
  • Rapportages maken van onze online campagnes;
  • Het ondersteunen in het vergroten van onze zichtbaarheid en online sales via (Internationale) marketplaces, zoals …m en Amazon.

Gewenste profiel

  • Je volgt een relevante MBO niveau 4 of Hbo-opleiding, zoals bijvoorbeeld E-commerce, marketing, communicatie, economie, International Business;
  • Je bent op zoek naar een meewerkstage voor 4-5 dagen in de week;
  • Je bent ongeveer 5 maanden beschikbaar;
  • Je hebt goede digitale vaardigheden;
  • Je bent analytisch sterk, communicatief vaardig en houdt van aanpakken.

Wat bieden wij

We bieden ruimte om te leren door te doen, je hoeft niet alles al te kunnen. We stimuleren het aandragen van eigen initiatieven en het uitvoeren hiervan. We houden van creativiteit en out of the box ideeën. Uiteraard krijg je een stagevergoeding. Deze bedraagt minimaal € 400,- p/m. Ons kantoor ligt op loopafstand van het treinstation in Bilthoven en is dus eenvoudig te bereiken. En het is ook mogelijk om 1 of 2 dagen per week thuis te werken. Daarnaast houden we rekening met een eventuele opdracht vanuit je studie.

Je bent razend enthousiast over deze functie, en nu?

Enthousiast na het lezen van deze advertentie en zie je jezelf bij ons aan de slag gaan? Stuur dan

je motivatie en CV naar Maryvonne@difrax.com o.v.v. “Stage eCommerce”.

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Difrax

Difrax

Difrax
Difrax is het Nederlandse A-merk in babyproducten en is marktleider in babyflessen en fopspenen. Met innovatieve en eigentijdse producten wil Difrax het leven van baby’s, peuters en ouders zo gemakkelijk en aangenaam mogelijk maken. Difrax staat voor A little help! Difrax heeft de ambitie om haar positie internationaal uit te breiden. Dat doen we met een klein, hecht team van ongeveer 25 medewerkers. Onze kernwaarden zijn: Wij zijn persoonlijk en hartelijk, we hebben een CAN DO mentaliteit en we hebben een passie om het verschil te maken!