Stagiaire Communicatie & Marketing gezocht bij dit bedrijf in Baarn!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Communicatiemedewerker
  • Wanneer
    September 2024 10 - 26 weken 32 - 40 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
  • Stagesoorten
    Meewerkstage
  • Salaris
    € 700 - € 750 per maand
Taakomschrijving

Als Stagiaire Communicatie & Marketing bij dit bedrijf ben jij vol energie met een enthousiast team aan het werken aan alle communicatie-uitingen en marketing tools van onze academie. Community building staat daarbij centraal.

Werkzaamheden

Op onze locatie vinden iedere week meerdere events plaats. Over de opleidingen en events worden vlogs, posts en filmpjes gemaakt. Deze worden gedeeld via diverse social media en op onze website. Uiteraard is er ook directe communicatie met onze docenten en deelnemers waar je een bijdrage aan levert.  

In de rol van stagiaire heb je een eigen verantwoordelijkheid in het opstellen van communicatie uitingen, het vergroten van de visibility van dit bedrijf, en ontwikkel je nieuwe vormen van communicatie en marketing. Je denkt mee over (online) strategieën en geeft vorm aan de uitwerking hiervan. Social media, community building en het maken en bewerken van beeldmateriaal heeft voor jou geen geheimen. Het vertalen van een boodschap naar beeld (en geluid) is jou op het lijf geschreven.

Je bent in je werkzaamheden nauwkeuring, vol positieve energie en hebt de nodige humor. Je wordt onderdeel van het marketing- en communicatiecentrum van onze opleidingen en werkt daarbij samen met jouw collega’s in een hecht en multidisciplinair team.

Gewenste profiel

  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en kennis van de nieuwste communicatievormen en uitingen
  • Digitale communicatie kunnen vormgeven op basis van data en algoritmen
  • Creativiteit inzetten voor het creëren van doeltreffende online content
  • Groot verantwoordelijkheidsgevoel, proactief en hart voor de zaak
  • Betrokken, teamspeler en loyaal
  • Maatschappelijk betrokken en mee willen bouwen aan een betere wereld

Wat bieden wij

Dit bedrijf verzorgt verschillende opleidingen voor bestuurders en commissarissen in de publieke sector, zoals in het onderwijs, de zorg en bij woningcorporaties. Dit bedrijf wil daarmee bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de publieke sector van de toekomst. Alle medewerkers van dit bedrijf zijn enorm betrokken en gedreven en willen graag werken aan een betere publieke sector en daarmee betere wereld.

Ben jij die enthousiaste Stagiaire Communicatie &Marketing die ons team wil ondersteunen? Stuur dan je brief met CV naar Public Academy, t.a.v. Tristan Vos, telefoon (035) 5430088, e-mail: info@publicacademy.nl o.v.v. Stagiaire Communicatie & Marketing

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Public Academy

Public Academy