Kom jij als aankomend marketeer onze zichtbaarheid vergroten?

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Marketeer/contentspecialist
 • Wanneer
  September 2024 16 - 24 weken 32 - 40 uur per week
 • Opleidingsniveaus
  HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
 • Stagesoorten
  Meewerkstage
 • Salaris
  Bespreekbaar
  Resultaatverbonden
Taakomschrijving

Wij zijn als softwarebureau actief binnen de installatietechniek. Ook ontwikkelen we software voor sommige sporten en vrijwilligersorganisaties. Een veelzijdig bedrijf met veel kennis aan boord en ambitieus van aard. Met veel plezier werken wij met een jonge groep mensen aan mooie producten. We willen dit meer en meer onder de aandacht gaan brengen door in te zetten op marketing. Wil jij hieraan een bijdrage leveren?

Werkzaamheden

Wij zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om content te creëren en mee te denken over nieuwe webpagina's. Je zal daarin o.a. samenwerken met een extern marketingbureau, onze designer en een externe websitedeveloper. Op zo'n 30 zoektermen proberen we onze SEO-posities te verbeteren en zul je bekend raken met de nodige tooling. Ook via de socials proberen we ons bereik te vergroten dus een 'post' op z'n tijd zou fijn zijn!

Gewenste profiel

Wij zoeken iemand die inhoudelijk goede content kan samenstellen. Daar zijn goede communicatieve vaardigheden bij nodig. We zoeken een HBO-er die bereid is de producten en dienstverlening goed te begrijpen. Creativiteit en gevoel voor balans in tekst en visuele prikkels is een kwaliteit die je bij ons kunt ontwikkelen.

Wat bieden wij

We zitten direct tegenover Dordrecht CS, je ontvangt een vergoeding, bent onderdeel van een jong team en doet uiteraard mee aan alle leuke activiteiten. Je zult je als marketeer goed kunnen ontwikkelen en we gaan zien wat dat brengt na je opleiding.

Wil je veel leren en ben je niet vies van verantwoording nemen, grijp dan deze kans en meld je aan voor een kennismakingsgesprek!

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Informapp b.v.

Informapp b.v.

Informapp is een software leverancier voor het MKB. Zij levert apps en applicaties al dan niet aan elkaar gekoppeld en/of voorzien van op maat gemaakte documenten en rapporten.

Ons app-platform is een grote kracht binnen onze organisatie. Daarmee zijn we in staat razendsnel apps voor beide stores en web te bouwen en publiceren. Zodoende ontwikkelen we apps voor werkbonnen, inbedrijfstellingen, opleveringen, opnames, inspecties, bestellingen, etc. Ook ontwikkelen we software voor sommige sporten en vrijwilligersorganisaties.

We integreren onze oplossingen met branchesystemen, boekhoudpakketten, planningssystemen en andere systemen op verzoek.