BBL Stage in Stijl: Gastheer/Gastvrouw bij Hotspot Baker&Moore

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Gastheer/Gastvrouw niveau 2/3
  • Wanneer
    September 2024 10 - 52 weken 24 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 1 MBO niveau 2 MBO niveau 3
  • Stagesoorten
    Meewerkstage Afstudeerstage
  • Salaris
    Bespreekbaar
Taakomschrijving

Ben jij klaar voor een avontuur waar gastvrijheid de hoofdrol speelt? Bij ons krijg je de unieke kans om samen met ons team en onder begeleiding van een ervaren leermeester de touwtjes in handen te nemen van onze gezellige horecazaak. Hier staat gastheerschap centraal, en het wordt jouw dagelijkse missie om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen, gedreven door een passie voor gastvrijheid.

Werkzaamheden

Wat ga je leren? Je wordt ondergedompeld in een concept waarbij we alles 'moore' doen, met kwaliteit als absolute prioriteit. Van het serveren van de beste bio/fair-trade koffie tot het gebruik van kakelverse en huisgemaakte producten, samen met regionale leveranciers. Ontdek de kracht van een horecazaak die streeft naar het allerbeste.

Wie zoeken we? Wij verwelkomen enthousiaste, leergierige, en proactieve teamspelers.

Wat bieden wij? Werk met perfecte werktijden en de vrijheid om 's avonds je eigen leven te leiden. Met slechts één weekendstagelopen geven we je de ruimte om ook van je vrije tijd te genieten. Maar dat is niet alles. Bij ons word je gehoord en aangemoedigd om je stem te laten gelden. We geloven dat jouw ideeën de sleutel zijn tot groei, zowel voor jou als voor ons geliefde bedrijf.

Gewenste profiel

Leergierig, enthousiast, collegiaal

Wat bieden wij

Overdag werken, geen weekenden, hoge kwaliteit service

Klaar om je carrière in de horeca te starten? Laat van je horen en maak deel uit van ons enthousiaste team dat elke dag sterker wordt!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Baker&Moore

Baker&Moore

Stap binnen in het hartverwarmende huiskamergevoel van Rotterdam. Bij ons draait alles om gezelligheid, heerlijk eten, en een zorgeloze sfeer die je direct omarmt. Onze passie voor #ALLDAYBREAKFAST betekent dat we je zeven dagen per week verwelkomen met een gevarieerd en verrukkelijk ontbijt, de hele dag door! Onze missie is eenvoudig: je verlaat onze plek met een gelukkiger gevoel dan toen je binnenkwam.

Wat maakt ons uniek? Iets wat je moet ervaren in onze dynamische ruimte, gevuld met knusse hoekjes voor elke stemming én moment. Ons menu is huisgemaakt, gezond en geïnspireerd door lokale en duurzame ingrediënten van onze exclusieve leveranciers. Baker&Moore legt sterk de nadruk op bewust, gezond eten, en dat proef je in elk gerecht dat we serveren :)