Marktonderzoek naar commercieel potentieel nieuwe methode van inzet drones op vliegvelden

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
 • Wanneer
  September 2024 10 - 26 weken 32 - 40 uur per week
 • Opleidingsniveaus
  HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
 • Stagesoorten
  Afstudeerstage Meewerkstage
 • Salaris
  Bespreekbaar
Taakomschrijving

Commerciële onderzoeksstage naar haalbaarheid van nieuwe toepassing van inspecteren van vliegvelden. Vasstellen van voor- en nadelen van nieuwe efficiente oplossing. Bepalen van business cases, concurrentiepositie en mogelijk omzet potentieel. Opstellen van mogelijke verdienmodellen voor hardware, software, opleiding/training en aanbieden als volledige dienstverlening. bepalen van meest geschikte geografische markten om diensten aan te bieden.

Werkzaamheden

Desk research, enquetes, veldonderzoek, interviews stakeholders

Gewenste profiel

Ervaring in het doen van gedegen onderzoek. Kennis van verschillende verdienmodellen

Wat bieden wij

Je kunt een directe bijdrage leveren aan een leuke nieuwe start-up en verschillende commerciele go-to market modellen helpen ontwikkelen.

In een klein team, gelieerd aan gerenommeerde onderzoeksinstelling kun je echt het verschil maken en impact maken in de vliegtuigindustrie en operaties op vliegvelden.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

DDC Airport Services

DDC Airport Services

DDC Airport Services is een 100% dochter onderneming van Dutch Drone Company (DDC). Een nieuwe start-up om nieuwe methodes voor het inspecteren van runways op vliegvelden te introduceren. Er is een nauwe samenwerking met Nederlands Lucht- en Ruimtevaart centrum.