HBO: procesoptimalisatie in een staalfabriek te Uitgeest

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
 • Wanneer
  September 2024 17 - 26 weken 20 - 40 uur per week
 • Waar
 • Opleidingsniveaus
  HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
 • Stagesoorten
  Meewerkstage Afstudeerstage
 • Salaris
  Bespreekbaar
Taakomschrijving

3e of 4e jaars stage (of afstudeer-) opdracht technische bedrijfskunde, logistiek en economie of gelijksoortig. Wij zijn een ondernemend en gepassioneerd familiebedrijf in de staalverwerkende industrie die in 2024 een nieuwe softwarepakket (ERP) in gebruik gaan nemen. We zijn nu in de fase dat bedrijfsprocessen moeten worden vastgelegd ten behoeve van een soepele implementatie. Dit is voor ons het ideale moment om de processen tegen het licht te houden en te optimaliseren! Denk hierbij aan communicatieprocessen tussen verkoop en werkvoorbereiding maar ook hele tastbare processen zoals omsteltijd machines, productflow etc.

Ben jij gepassioneerd, innovatief en een echte procesdenker? Wil jij een afstudeeropdracht uitvoeren die ertoe doet? Een opdracht voor een dochterorganisatie van de nummer 37 op lijst van maakbedrijven in Nederland.

Werkzaamheden

Onderzoeken, doorvragen, process mapping, rapporteren, aanbevelen

Gewenste profiel

Ondernemend, analytisch, kritisch, procesgericht &oplossend denken

Wat bieden wij

Wij doén iets met het resultaat van jouw opdracht! Het resultaat van jouw opdracht kan het verschil maken voor ons bedrijf. Je spart met diverse lagen en functies binnen het bedrijf en met de directie. Wij zijn een platte organisatie met korte lijnen.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

De Boer Staal

Nog geen logo geüpload.

De Boer Staal is onderdeel van ROTO, nummer 37 op de lijst van Nederlandse maakbedrijven. Wij bewerken staal voor onder andere machinebouw, maritieme sector en infrastructurele projecten (grond- weg- en waterbouw / bruggen, sluizen en kunstwerken.