Open sollicitatie stage in Diemen, Ouder-Amstel of Uithoorn!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
 • Wanneer
  September 2024 4 - 52 weken 8 - 36 uur per week
 • Waar
 • Opleidingsniveaus
  MBO niveau 3 MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
 • Stagesoorten
  Meewerkstage Afstudeerstage
 • Salaris
  Bespreekbaar
  Wij bieden een markconforme stagevergoeding, de mogelijkheid om ervaring op te doen in het werken bij de gemeente en natuurlijk een leuk team!
Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een stageplek waar jij het vak op een plezierige en uitdagende manier kan leren? Kom dan stage lopen bij dit bedrijf! We hebben ervaring in het begeleiden van stagiairs op zowel mbo- als hbo-niveau. Je leert de mogelijkheden in je vakgebied nog beter kennen, je krijgt de ruimte om je vaardigheden verder te ontwikkelen en je doet ervaring op in een gemeentelijke omgeving. Als stagiair word je in de dagelijkse praktijk begeleid door je stagebegeleider, een medewerker van het team waar je stage gaat lopen.

We kijken graag samen met jou naar een plek in onze organisatie voor een meeloopstage of een afstudeeropdracht. Het is ten slotte jouw stage, dus we nemen jouw wensen graag mee!

Over de organisatie

dit bedrijf is de samenwerking van en voor drie unieke gemeenten gelegen tussen het Groene Hart en de metropool Amsterdam: Ouder-Amstel, Diemen en Uithoorn. In de arbeidsmarkt trekken we als vier werkgevers gezamenlijk op. We doen álles op het gebied van interne bedrijfsvoering. Ook de inrichting en het beheer van de openbare ruimte en de uitvoeringstaken in het klantcontact, veiligheid, toezicht en handhaving en het Sociaal Domein zijn aan ons toevertrouwd. We zijn er voor professioneel advies en uitvoering, in het belang van de bijna 75.000 lokale burgers en vele duizenden bedrijven.

Werkzaamheden

We hebben zowel specifieke stagevacatures uitstaan, als deze open sollicitatie mogelijkheid.

Gewenste profiel

Wat verwachten wij van jou

Een proactieve, enthousiaste houding;

Verantwoordelijkheidsgevoel;

Zelfstandig kunnen werken;

Organisatiesensitiviteit;

Je brengt nieuwe ideeën mee.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

DUO+

DUO+

DOU+ is de samenwerking van en voor drie unieke gemeenten gelegen tussen het Groene Hart en de metropool Amsterdam. De jonge en ambitieuze uitvoeringsorganisatie Duo+ werkt voor de gemeenten Ouder-Amstel (ruim 14.000 inwoners), Diemen en Uithoorn (beiden ruim 29.000). We doen álles op het gebied van interne bedrijfsvoering. Ook de inrichting en het beheer van de openbare ruimte en de uitvoeringstaken in het klantcontact, veiligheid, toezicht en handhaving en het Sociaal Domein zijn aan ons toevertrouwd. We zijn er voor professioneel advies en uitvoering, in het belang van de bijna 75.000 lokale burgers en vele duizenden bedrijven.

Je kunt stage lopen bij Duo+, maar ook bij de beleidsafdelingen van de gemeente Diemen, Uithoorn of Ouder-Amstel.