Intercedent stagiair(e) gezocht bij de leukste zorgbemiddelaar van Nederland!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
 • Wanneer
  September 2024 13 - 52 weken 32 - 40 uur per week
 • Opleidingsniveaus
  MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
 • Stagesoorten
  Meewerkstage
 • Salaris
  € 400 per maand
  Op basis van een 40-urige werkweek
Taakomschrijving

Volg je een studie in de richting van HRM, communicatie, accountmanagent of management assistent en ben je op zoek naar een stage? Ben jij ambitieus, communicatief sterk en wil je stage lopen bij de zorgbemiddelaar die staat voor continuïteit, kwaliteit en betaalbaarheid in de zorg? Dan is dit de stage voor jou!

Wie zijn wij?

dit bedrijf bemiddelt tussen zelfstandige zorgprofessionals en zorginstellingen om een duurzame oplossing te kunnen bieden voor personeelsvraagstukken in de zorg.

Bij ons staat persoonlijk contact en servicegerichtheid centraal. Om dit te kunnen realiseren, hebben we onze interne processen zoveel mogelijk geautomatiseerd in ons eigen ontwikkelde systeem. In dit systeem kunnen ZZP’ers zelf hun ideale werkweek samenstellen en zorginstellingen openstaande opdrachten uitzetten. Door dit systeem zijn we met zijn allen weinig tijd kwijt aan zaken als administratie. Zo blijft er dus genoeg tijd over om gesprekken te voeren… Of dit nu via de mail, telefoon of WhatsApp is. Daarnaast zijn wij een dynamische organisatie waarin we energiek, oplossingsgericht en samen te werk gaan!

Inmiddels hebben we kantoren door heel het land en zijn we voortdurend bezig met innovatie en het vinden van de juiste mensen op de juiste plek. Sluit jij je aan bij eens van onze teams?

Samen maken wij de zorg beter!

Werkzaamheden

Wat ga je doen?

Je bent de schakel tussen de zorginstellingen en de zorgprofessionals en maakt de juiste match! Jij bent onderdeel van het recruitmentteam. Samen met jouw collega's ben jij verantwoordelijk voor het aanmeldingsproces van de zzp'ers. Je hebt telefonisch contact met de zzp'ers en via de e-mail. Je adviseert de zzp'er waar nodig en voert het documentbeheer uit. Daarnaast neem je deel aan vergaderingen binnen jouw team en zorg je samen voor een nog betere dienstverlening.

Waar en met wie werk je samen?

Je bent veel in gesprek met de zorgprofessionals die zich bij ons willen aansluiten. Uiteraard werk je nauw samen met de intercedenten en accountmanagers in jouw team.

Gewenste profiel

 • Je volgt een mbo niveau 4 of hbo opleiding;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je sociale vaardigheden zijn goed ontwikkelt want je staat de hele dag in contact met de klant;
 • Doorzettingsvermogen: je stopt niet voordat de openstaande diensten ingevuld zijn.

Wat bieden wij

 • Een warm bad met fijne en inspirerende collega’s die voor je klaarstaan!
 • Stagevergoeding;
 • Startdatum is op elk moment mogelijk;
 • Uitzicht op een leuke eerste baan.

Word jij onze nieuwe aanwinst?

Heb jij interesse in de functie van stagiair(e) bij DNZB? Stuur jouw CV en motivatiebrief naar \<…>. Heb je vragen of wens je meer informatie te ontvangen over deze functie? Neem contact op met … (Corporate Recruiter DNZB) via ….

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

De Nederlandse Zorg Bemiddelaar

De Nederlandse Zorg Bemiddelaar
 • Werving en selectie / uitzendbureaus
 • Middelgroot (50-249)
 • Maassluis, Nederland

De Nederlandse Zorg Bemiddelaar (DNZB) bemiddelt tussen zelfstandige zorgprofessionals en zorginstellingen om een duurzame oplossing te kunnen bieden voor personeelsvraagstukken in de zorg.

DNZB is opgericht in 2011 door Marcel Smolders: “Ik heb een tijd gewerkt als Hoofd financiën bij een thuiszorgorganisatie. Daar merkte ik dat er meer behoefte was aan flexibiliteit. Naar mijn mening waren ZZP’ers de oplossing, omdat zij die flexibiliteit kunnen bieden. Daarom startten we bij die thuisorganisatie met het werven van ZZP’ers. Dat werkte goed, ZZP’ers zijn erg goed in hun vak. Toch merkte ik dat er iets miste: kennis van het zakelijke gedeelte. Daar wilde ik graag een oplossing voor bieden. Daarom ben ik gestopt bij de thuiszorgorganisatie en ben ik DNZB gestart.”

Bij DNZB staat persoonlijk contact centraal. Om dit te kunnen realiseren, hebben we onze interne processen zoveel mogelijk geautomatiseerd in ons eigen ontwikkelde systeem: MijnDNZB. In dit systeem kunnen ZZP’ers zelf hun ideale werkweek samenstellen en zorginstellingen openstaande opdrachten uitzetten. Door MijnDNZB zijn we met zijn allen weinig tijd kwijt aan zaken als administratie. Zo blijft er dus genoeg tijd over om gesprekken te voeren… Of dit nu via de mail, telefoon of WhatsApp is.

Inmiddels hebben we kantoren door heel het land en zijn we voortdurend bezig met innovatie en het vinden van de juiste mensen op de juiste plek. Sluit jij je aan bij eens van onze teams?