Magazijn Medewerker E-Commerce Hengelo MBO Stage

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Magazijnmedewerker
 • Wanneer
  September 2024 10 - 26 weken 24 - 40 uur per week
 • Opleidingsniveaus
  MBO niveau 1 MBO niveau 2 MBO niveau 3 MBO niveau 4
 • Stagesoorten
  Afstudeerstage Meewerkstage
 • Salaris
  € 250 per maand
  Naast het salaris kan je natuurlijk gebruik maken van de koffie en lunches die we af en toe samen doen die we ook vergoeden
Taakomschrijving

Ben jij geinteresseerd in logistiek & E-Commerce? Dan is deze stage de perfecte keuze voor jou. Als groeiend e-commerce merk zijn we op zoek naar iemand die ons kan versterken in het logistieke gedeelte van ons bedrijf.

Werkzaamheden

Orderpicking: Het verzamelen van producten op basis van ontvangen bestellingen. Dit kan handmatig gebeuren of met behulp van geautomatiseerde systemen zoals pick-to-light of voice-picking.

Inpakken en verzendklaar maken: Nadat de producten zijn verzameld, moeten ze worden ingepakt volgens de verzendvereisten. Dit omvat het toevoegen van verpakkingsmateriaal, het aanbrengen van labels en het gereedmaken van de bestelling voor verzending.

Retourverwerking: Afhandelen van geretourneerde producten, het controleren van de staat van geretourneerde goederen en het bijwerken van voorraadniveaus.

Ontvangst van goederen:  Het ontvangen van nieuwe voorraad, het controleren van de levering op juistheid en het registreren van de ontvangen producten in het voorraadsysteem.

Voorraadbeheer: Het bijhouden van de voorraadniveaus, het identificeren van producten die opnieuw moeten worden besteld en het regelmatig inventariseren van de voorraad om nauwkeurigheid te waarborgen.

Magazijnorganisatie: Zorgen voor een efficiënte lay-out van het magazijn, zodat producten gemakkelijk kunnen worden gelokaliseerd en het optimaliseren van opslagruimte.

Gewenste profiel

Flexibiliteit: Het vermogen om flexibel te zijn en zich aan te passen aan veranderende omstandigheden is waardevol.

Fysieke conditie: Onze producten zijn niet zwaar of groot dus je hoeft niet veel te tillen of iets in die richting, echter kan werken in een magazijn kan fysiek veeleisend zijn. 

Een goede fysieke conditie is belangrijk omdat het werk vaak het tillen, verplaatsen en hanteren van goederen omvat.

We verwachten geen bodybuilders, maar je snapt m :P

Diverse taken: Het werk in een e-commerce magazijn omvat een verscheidenheid aan taken, waardoor het niet snel saai wordt. Van orderpicking tot verpakking en verzending, elke dag kan anders zijn.

Flexibele uren: Sommige e-commerce magazijnen werken met flexibele werktijden, wat gunstig kan zijn voor mensen met verschillende schema's of verplichtingen.

Leermogelijkheden: We zijn nu een bedrijf dat een miljoen+ per jaar doet en alleen maar groeit. Je zal dus ook te maken krijgen met hoe dit allemaal in elkaar zit en hoe je hiervan kan leren.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Yasar ecom & training

Yasar ecom & training

Bij ons geloven we in de kracht van jeugdige energie en ondernemingsgeest.

Met ons kantoor gevestigd in Hengelo, aan de Enschedesestraat 170A, zijn we trots om als jong bedrijf de wereld van e-commerce te veroveren.

Met een bevlogen team van twee jonge professionals aan het roer, brengen we vernieuwing en enthousiasme naar de e-commerce industrie.