Uitdagende HBO/WO Marketing (Afstudeer)Stage in Rotterdam

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Marketeer
  • Wanneer
    Ingetrokken 10 - 26 weken 32 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    HBO Associate Degree HBO-Bachelor WO-Bachelor
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage Meewerkstage
  • Salaris
    € 500 per maand
Taakomschrijving

Wil jij deel uitmaken van een bruisende cateringonderneming die in rap tempo de harten van sporters in Rotterdam en omgeving aan het veroveren is? Dan is dit jouw kans! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste marketingstagiair met een HBO of WO denkniveau om onze groeiende onderneming te ondersteunen. Als stagiair krijg je de unieke kans om een strategie te ontwikkelen waarmee we ons klantenbestand kunnen uitbreiden en nog meer sportclubs kunnen voorzien van overheerlijk eten en drinken in hun kantine. Ben jij klaar om je marketingvaardigheden in de praktijk te brengen en deel uit te maken van een dynamisch team? Lees dan snel verder voor meer informatie over deze uitdagende stage!

Werkzaamheden

  1. Marktonderzoek: Voer marktonderzoek uit om inzicht te krijgen in de behoeften en voorkeuren van sportverenigingen in Rotterdam en omstreken. Analyseer concurrentie, trends en potentiële groeigebieden.
  2. Strategieontwikkeling: Werk samen met het team om een strategie te ontwikkelen om nieuwe sportclubs aan te trekken. Identificeer kansen voor groei en stel concrete doelen op voor het uitbreiden van ons klantenbestand.
  3. Campagnes: Creëer en implementeer effectieve marketingcampagnes om de naamsbekendheid van ons cateringbedrijf te vergroten en nieuwe klanten aan te trekken. Dit kan onder meer inhouden: online marketing, sociale media, evenementen sponsoring, enz.
  4. Relatiebeheer: Onderhoud bestaande relaties met sportverenigingen en bouw nieuwe relaties op door middel van persoonlijk contact, netwerkevenementen en follow-upcommunicatie. Zorg ervoor dat de behoeften van klanten worden begrepen en voldaan.
  5. Contentcreatie: Ontwikkel aantrekkelijke en relevante content voor verschillende marketingkanalen, waaronder website, sociale media, nieuwsbrieven en promotiemateriaal.
  6. Data-analyse: Analyseer de resultaten van marketinginspanningen en stel rapporten op om inzicht te krijgen in de effectiviteit van verschillende campagnes. Gebruik deze inzichten om strategieën aan te passen en te optimaliseren.
  7. Samenwerking: Werk nauw samen met interne teams, waaronder sales, operations en management, om ervoor te zorgen dat marketinginspanningen naadloos aansluiten bij bedrijfsdoelstellingen en klantbehoeften.

Gewenste profiel

  1. Studieachtergrond: Een relevante opleiding op HBO- of WO-niveau, bij voorkeur in marketing, communicatie, bedrijfskunde of een gerelateerd vakgebied.
  2. Analytisch vermogen: Het vermogen om marktgegevens te analyseren, trends te identificeren en strategische inzichten te ontwikkelen om de groei van het klantenbestand te bevorderen.
  3. Creativiteit: Het vermogen om innovatieve marketingcampagnes en content te bedenken die de aandacht trekken en klanten aanspreken.
  4. Communicatieve vaardigheden: Sterke mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden om effectief te kunnen communiceren met zowel interne teams als externe klanten en partners.
  5. Digitale vaardigheden: Ervaring met digitale marketingtools en -platforms, zoals sociale media, e-mailmarketing, contentmanagement systemen, enz.
  6. Zelfstandigheid: Het vermogen om zelfstandig te werken en taken te prioriteren in een dynamische omgeving met verschillende projecten en deadlines.
  7. Teamspeler: Goede samenwerkingsvaardigheden en de bereidheid om nauw samen te werken met collega's van verschillende afdelingen om gemeenschappelijke doelen te bereiken.
  8. Ondernemend: Een proactieve houding en de bereidheid om initiatief te tonen bij het identificeren van kansen en het nemen van actie om bedrijfsgroei te stimuleren.
  9. Passie voor sport: Een interesse in en affiniteit met de sportwereld en de specifieke behoeften van sportverenigingen is een pluspunt, maar geen vereiste.
  10. Passie voor koken: Een interesse in en affiniteit met koken is een pluspunt, maar geen vereiste

Wat bieden wij

  1. Competatieve stagevergoeding: Wij bieden een marktconforme stagevergoeding aan, gebaseerd op ervaring en prestaties, om jouw inzet en bijdrage aan ons team te waarderen.
  2. Leerervaring: Deze stage biedt een unieke kans om waardevolle ervaring op te doen in de praktijk van marketing binnen de cateringindustrie. Je krijgt hands-on ervaring en de mogelijkheid om jouw vaardigheden verder te ontwikkelen onder begeleiding van ervaren professionals.
  3. Flexibele werkomgeving: Wij geloven in een gezonde balans tussen werk en privéleven. Daarom bieden wij een flexibele werkomgeving aan waarin ruimte is voor eigen initiatief en creativiteit.
  4. Mogelijkheid op contract: Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen ons bedrijf. We moedigen proactieve houdingen aan en bieden mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei. Lever je goed werk en heb je het naar je zin bij ons. Dan kun je wat ons betreft ook na je stage bij ons aan de slag.
  5. Gratis maaltijden: Als onderdeel van het team geniet je van gratis maaltijden tijdens werktijden, zodat je kunt genieten van de heerlijke gerechten die we serveren aan onze klanten.
  6. Teamuitjes en evenementen: We organiseren regelmatig teamuitjes en evenementen om de teamspirit te versterken en successen te vieren.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Micro (1-9)
  • Rotterdam, Nederland